Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci z portali randkowych

Polecane posty

Gość gość

To głównie odrzuty, których nikt nie chciał że względu na debilizm i prymitywizm , normalny z którym można pogadać o czymś inteligentnym to 1/10 , nie wspominając że większość ma zdeformowane gęby i zrypane charaktery , siedziałam na takich portalach 3 lata aż poznałam normalnego na ognisku w realu , jestem jednak za teoria ze w necie siedzą odrzuty w większości albo narcyzy szukające komplementów

Gość gość
To prawda. 80% to nieudacznicy, brzydale, nudziarze, glupole, niekomunikatywni. Pozostalr 19% to ruchacze albo piotrusie panowie szukajacy niewiadomo czego, chyba atencji. 1% to moze normalni

Gość gość
To święta prawda , większość to absolwenci zawodowek o buraczanych mordach , samotna nieśmiała inteligentna dziewczyna nie ma co tam szukać rozmowy

Gość gość
Ja poznalam faceta po politechnice, co z tego, że studiował trudny kierunek skoro charakter miał zryty? Tzn taki sztywny, nie lapal żartów, aluzji, troche jakby opozniony.

Gość gość
No ja właśnie też poznałam faceta po politechnice tam a jego poziom to był " idę na browca hehehe" " ale ty jesteś dziwna hehehe" ... "co ty pier***olisz hehehe" ... teraz wiem przynajmniej ze studia to mi jest w najmniejszym stopniu wyznacznik inteligencji bo nawet po politechnice spotkasz przyglupa

Gość gość
Ja mam wrażenie że portale randkowe to takie magiczne miejsce gdzie nawet ludzie po studiach są jacyś opoznieni w rozwoju xD

Gość gość
Na politechnice najgorsi. Zahukani, dzicy, mało mowni, balabym sie ich.

Gość gość
Za to kobiety na portalach to na pewno śmietanka naszego kochanego społeczeństwa :D

Gość gość
Koles po wyzszej szkoly chamstwa i informatyki pisal do mnie na sympatii, nie bylam zainteresowana, zignorowalam a ten mi napisal "pytalem kurwa o cos" zenada.

Gość gość
Narzekacie na mezczyzn a to przez was tacy sa.

Gość gość
Przeze mnie ktoś jest debilem umysłowym albo roochaczem ? Nie zwalaj winy za swoje popiertolenie na kogoś

Gość gość
Ignorowanie jest nieuprzejme ty "lepsza istoto"

Gość gość
Właśnie niestety też zauważyłam że tam jest masa nie kumatych ciemnych mas albo taki którzy rzucają kurffami na prawo i lewo , taką męska śmietanka patologii , albo skasuje tam konto i poszukam na żywo albo umrę samotnie

Gość gość
Jak facet oleje dziewczyne to znaczy, ze ma takie prawo, jak kobieta oleje faceta to nalezy ją zgnoic. Ale z was sredniowiecze :O szkoda, ze nie rycerze a giermki :(

Gość gość
20:12 przestań być obrzydliwym hipokryta bo sam dobrze wiesz że brzydkiej grubej byś nie odpisał a sam wymagasz żeby miss ci odpowiadały bo roszczeniowy męski Shrek tak sobie życzy żeby pisały z nim kobiety 10 razy ładniejsze od niego , jesteś Bazylem szukaj bazylki

Gość gość
Z jakiej racji kobieta , której się nie podobasz ma ci odpisywać ? Ma być z tobą z litości ?

Gość gość
Chyba już wiem czemu mimo wystawienia się na tacy ciągle jesteś sama

Gość gość
Weź obleśny gruby parszywy dziadu, jak sam sobie znajdziesz 100 kilowa 40 letnią haline to mnie możesz pouczać , ci którzy mówią " wiem dlaczego jesteś sama " sami chcą tylko boskich laleczek i średnim kobietom nawet nie odpisuja, jestem ładna i nie wezmę się za brzydkiego głupiego szpetola

Gość marawstala
Gdzies wyczytalam ze na portalach randkowych duża część profili jest tworzona tylko po to by przyciągnąć tam innych i kobiety i mężczyzn, są to czyjeś dosc atrakcyjne ale kreacje. Chyba podobnie to wyglada na forach, tutejszym lub moim byłym...

Gość gość
Ja blondynka 170 , duży biust czarne oczy mały nos , szczupła poszłam na randkę właśnie z takim oblechem z portalu randkowego i jak mu powiedziałam żeby spadał bo jest chamem to mi powiedział " ZNAJDE MILSZA I LADNIEJSZA NIZ TY " już 2 lata dziad wypisuje i nie daje mi spokoju i że przeprasza , tak to jest jak ładna kobieta się spotka z Bazylem to on obsrasta w piórka i myśli że ewoluował w jakiegoś alvaro

Gość gość
Nawet najładniejsze cycki nie pomogą jak wnętrze paskudne

Gość gość
smutna prawda jest taka, iż na takich portalach przesiadują bazyle/odpady/zyeby płci obojga. Normalni ogarnięci, fajni ludzie znajdują swoje połówki w realu i nie muszą uciekać się do takich aktów desperacji ;)

Gość gość
Coś w tym jest większość normalnych znajomych jakich mam nie ma nigdzie kont tylko spotykają się razem