Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się w prowadzącym, co zrobić?

Polecane posty

Gość gość

On jest młody, niewiele starszy ode mnie bo jest w trakcie pisania doktoratu, dostał dwie grupy na których prowadzi ćwiczenia z przedmiotu którego nie bardzo rozumiem. Ale to nie o to chodzi, wszystko zaliczam w terminie. Spodobał mi się, ma ładne oczy a przede wszystkim dobre serce. Jak już wcześniej pisałam, nie za bardzo rozumiem niektóre tematy dlatego nie zgłaszam się jakoś bardzo gdy nie trzeba. Pewnego dnia kazał mi i dziewczynie obok zostać po zajęciach. Zwrócił uwagę właśnie na to, że nie jesteśmy aktywne, z czego to wynika, obczajał mnie z góry na dół. Na następnych zajęciach, kiedy było kolokwium podszedł do mnie od razu kiedy weszłam do sali i powiedział, że wyjątkowo dziś mam usiąść w pierwszej ławce. Nie wiem dlaczego, czy żebym nie zgapiała, czy żebym była bardziej aktywna. Każdą nieobecność trzeba nadrobić na konsultacjach, więc przyszłam dzisiaj ale niestety była inna osoba i razem robiliśmy ćwiczenia. Na początku nie wiedziałam, czy mogę się dosiąść bo nie wiedziałam jaki temat odrabia tamta osoba. Wtedy on wstał, wziął krzesło które stało za mną i ustawił je do tego stolika gdzie siedzieli. Ogólnie bez żadnych rewelacji, na dodatek nie umiałam zrobić czegoś, nie siedziałam tak długo bo ktoś przyszedł z inną sprawą. Nie mogę przestać o nim myśleć. Chciałam po najbliższych zajęciach podejść i powiedzieć, że nie rozumiem jakiegoś tam zadania i czy wytłumaczyłby mi na konsultacjach, ale nie wiem czy nie wyjdę wtedy na dziwną. Bo ja nie chcę być nachalna. Chcę tylko żeby zmienił sposób patrzenia na mnie

Taka milosc nie ma najmniejszego sensu,poniewaz to on powinien cos z tym zrobic a nie Ty. wyjdziesz na nachalna jesli chcesz zrobic pierwszy krok.

Gość gość
Bedzie chciał odrazu cię zaliczyć i co byś zrobiła?

Gość gość
Dlaczego od razu na nachalną? Trzeba jakoś wymyślić wymówkę podstępem :P