Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rypsyma

demokratycnz republika armenii cześć 4

Polecane posty

u sczyłku dnia rospoczne ostatni temat gdy my 100 lat temu witaliśmy sie z demokracja równieszz i polska sie z nia witała rorównamy 2RP i 1RA

Gość gość
ty jestes administratorem z coliberkiem i ksiedzem na nastroiku?

Gość gość
Rypsyna ile masz lat?

nie to podszyw by mnie osmieszyc hasło została edytowane a hasłao zmienione

Gość gość
Rypsyma dziś nie to podszyw by mnie osmieszyc hasło została edytowane a hasłao zmienione x haslo zmienione a mimo wzystko jestes? Raz na tydzien masz takie wlamania jak Dymfna i dlaczego mnie to nie dziwi? Chyba jak ktos by sie wlamal to bys nie mogla juz nigdy wejsc bo by wszystko zmienil!! Taka pobozna niby Moniko jestes a klamiesz na okraglo mitomanko!

23 06 włamywacz chce mnie oczernić gratuluje inteligrncii skoro padlas ofiarą oszusta bo ja nia nie jestem i nie mów o patrycii muusle że to jej sprawka tte włamy jescze raz kros rospracuje me nowe chasło i to zrobi skoncy to sie prawnie

Gość gość
Rypsyma dziś 23 06 włamywacz chce mnie oczernić gratuluje inteligrncii skoro padlas ofiarą oszusta bo ja nia nie jestem i nie mów o patrycii muusle że to jej sprawka tte włamy jescze raz kros rospracuje me nowe chasło i to zrobi skoncy to sie prawnie xxx no pogratulowac inteligencji bo nikt nie napisal ze to jej sprawka tzn jakiejs patrycji ani leona tez nie thoresa ani ksiedza skoro ktos pyta i za to jest zastraszany to to nadaje sie do prawa czy tez lewa jak wolisz!!!!! Jestes mitomanka! Dymfna dobrze ciebie opisala!