Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niecierpliwa2525

Starania po antykoncepcji

Polecane posty

Gość Niecierpliwa2525

Cześć! Są tu jakieś kobietki które starają się o maleństwo po antykoncepcji? Ja aktualnie jestem w 19 dc i pojawił się u mnie ból brzucha i lekko zabarwiony śluz... zastanawiam się czy to owulacja? Czy nie jest na nią za późno? To mój pierwszy cykl po odstawieniu

Gość Niecierpliwa2525
Dajcie znać jak u Was. Razem zawsze raźniej :)

Gość gość
Po tabletkach miesiac czy dwa podobno latwiej zajsc w ciaze.. ale nie wiem nie praktykowalam jeszcxze.. wciaz biore moje vines ale tez zaczynamy powoli myslec o dzieciaczku :D mozliwe ze owulacja sie przesunela, ile czasu bralas tabletki?

Gość gośćpc1
Ponad 2 lata brałam dorin

Gość gość
brałąm 7lat tabletki,zaszlam w pierwszym cyklu. Ale nie obyło sie bez problemow. nie wiem na 100% czy to wina tabletek.

Gość gośćpc1
Jakie problemy masz na myśli?

Gość gość
plamieniaraz intensywniejsze raz mniej od 6 tygodnia,ktore trwaly do ok20tyg. w 9 tygodniu krawienie ktore skonczylo sie poronieniem jednego zarodka(mialy byc blizniaki). w14 tygodniu kolejne po ktorym lezalam w szpitalu 2 tyg stwierdzono krwiaka. urodzilam corke zdrowa ale duzo nerwow mnie ta ciaza kosztowala.

Gość gośćpc1
Najważniejsze, ze córka zdrowa, ale rozumiem, ze te problemy dały Ci bardzo w kość :( wystraszyłas mnie :(

Gość BSmutna30
Właśnie zamierzam zacząć starania "po antykoncepcji" - w poniedziałek wzięłam ostatnią pigułkę i teoretycznie we wtorek nie wezmę już nowej, więc zobaczymy co to będzie. Mam wiele obaw. Szukam odpowiedzi, czy którejś z Was udało się zajść w ciążę zaraz po odstawieniu tabletek lub w ogóle w jakim okresie po odstawieniu antykoncepcji? Dodam tylko, że mam hashimoto...

Gość gośćpckn
Jest tu ktoś?