Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczonaWcc

Wszystko nt. cc, podzielcie się doświadczeniem :)

Polecane posty

Gość niedoświadczonaWcc

Witajcie drogie mamusie :) Jestem w 36 tc (35t5d), dziś byłam na usg, moja Mała nadal jest ułożona miednicowo, lekarz ostrzega, że prawdopodobnie skończy się to cc (choć daje nadzieję na poród sn). Mam za sobą dwa porody naturalne, pojęcia o cc zero, poradźcie mi jak się przygotować, co jest ważne, jak to będzie wyglądało itp. Będę bardzo wdzięczna :)

Gość gość
Dziś byłam! !! A to dziecko ma tatusia i mąż jest zawsze przy każdym badaniu cipki bo się go nie wstydzę i nie jestem zacofana . Również mąż wspierał porody bo CC jest koniecznością gdyż jest ryzykiem powikłań. Tylko naturalny poród z mężem bo wtedy się liczą z rodzącą gdyż jest nasz świadek do jego obecności mamy Prawo nawet w szpitalu podczas zabiegów czy badań! Gdy jest problem podczas porodu to właśnie mąż swoją obecnością spowoduje że personel medyczny się bardziej stara! A podczas badań to osoba bliska nas chroni przed takim badaniem czy zabiegiem. .." Co za bydlak! Zamiast pomagać pacjentkom, ginekolog Piotr P. usypiał je i gwałcił. Tak było w przypadku 24-letniej Joanny*. Kiedy podczas zabiegu wybudziła się z narkozy, z przerażeniem stwierdziła, że lekarz... penetruje ją swoim penisem!" 4 LATA WIEZIENIA DOSTAŁ GINEKOLOG DLACZEGO TAK MAŁO!

Gość gość
ze tobie jeszcze w psychiatryku, neta nie odcieli :o