Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlinaOli

Gdzie w Poznaniu usunąć pieprzyki?

Polecane posty

Gość AlinaOli

Mam 2 pieprzyki w kąciku ust i bardzo mnie szpecą i denerwują. Słyszałam, że można usunąć w gabinetach kosmetycznych lub medycyny estetycznej. Gdzie mogę się wybrać i zaufać, że zrobią to dobrze i nie będzie śladu i powikłań??

Gość Mirella02
Ja usuwałam pieprzyki w klinice medycyny estetycznej ProDerma w Poznaniu przy ul. Wyłom. Polecam bardzo dobrych lekarzy dermatologów, wykonują perfekcyjnie zabiegi i bezpiecznie sprzętem wysokiej klasy. Można śmiało skorzystać!

Gość SandraB
Polecam tylko Prodermę. Tam będziesz mieć zagwarantowaną wysoka jakość i skuteczność zabiegów usuwania pieprzyków, znamion. W tej klinice mają bardzo dobry sprzęt i solidnych fachowców.

Gość UlkaR
Myślę, że warto wykonać taki zabieg w ProDermie przy ul. Wyłom, klinice o wysokich ocenach jakości terapii i w profesjonalnym wykonaniu lekarzy dermatologów.

Gość Zuzka 6
Polecam fachowe usunięcie pieprzyków w Klinice Proderma. Tam pracują lekarze dermatologii z ogromnym doświadczeniem i oferują nowoczesne metody zupełnie bezpieczne i gwarantujące pełne zadowolenie z jakości.

Gość Bernadetta F
Polecam klinikę Proderma na Winogradach! Niezapomniane chwile relaksu i efekty od pierwszego zabiegu. Usuwałam skutecznie niewielki pieprzyk, ktory usytuowany był na policzku pod lewym okiem. Trochę się obawiałam, czy bezpiecznie uda się go usunąć. po ocenie lekarza i wyjaśnieniu, że nie ma zagrożeń zdecydowałam się na zabieg. Wszystko wykonano bez zarzutu, profesjonalnie, sterylnie, bez powikłań. Bardzo ładnie wygoiło się te wrażliwe miejsce i jestem wyjątkowo zadowolona.

Gość Aleksa1
Miałam usuwany pieprzyk na szyi w miejscu, gdzie podrażniany był przez łańcuszek, którego nie mogłam nosić. Zdecydowałam się na profesjonalny zabieg w Prodermie przy ul. Wyłom. Samo wycięcie nie bolało bo było zrobione w znieczuleniu, miałam 3 szwy.Zabieg bezpieczny i wycinek oddany do przebadania, okazało się, że wszystko ok. Po wyjęciu blizna zgoiła się bezproblemowo, troszkę swędziało miejsce po zabiegu, ale to ponoć normalne. Polecam fachowe, solidne podejście do problemu.

Gość Weronika Z
Usuwałam w Prodermie pieprzyki na szyi, dość kłopotliwe umiejscowienie, ale pani doktor po przebadaniu i ocenie sobie poradziła bez problemu, nie było żadnych komplikacji. Bardzo ładnie się miejsca wygoiły. Cena zupełnie do przyjęcia, miejsce godne polecenia , korzystam od kilka lat i bez zarzutów.

Gość Benerika11
Specjalistyczne badanie znamion i pieprzyków zanim zostaną usunięte wykonują w Prodermie przy ul. Wyłom. Ja usuwałam pieprzyki pod biustem. Najpierw pani doktor wykonała mapowanie Fotofinderem by określić czy można usunąć, a dopiero potem przystapiła do likwidacji. Wszytko odbyło się bezpiecznie i profesjonalnie. Polecam