Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwsza wizyta pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Zapisalam się do ginekologa na NFZ po tableyki antykoncepcyjne. Obawiam się bo to będzie 1 wizyta. :( Czy lekarz wypisze mi bez problemu recepte na tej 1 wizycie? Czy będzie mnie na pewno badał skoro jestem dziewica? Czy wystarczy mieć przy sobie dowód osobisty bez żadnej ksiateczki zdrowia itd? Dziękuję za odp :)

Gość MSzŚ
Na NFZ diabli wiedzą , na kogo trafisz. Jak gość podpisał "klauzulę sumienia" to na żadne piguły nie licz. Jak pójdziesz tylko z dowodem, a bez kwitu z NFZ że ubezpieczona jesteś - to cię na początek do kasy odeśle (no, chyba że w ciąży jesteś, ale z twojego postu to zdecydowanie nie wynika). Taniej chyba wyjdzie podzwonić po prywatnych, wybrać takiego, który nie klauzulą sumienia a podstawowymi zasadami zawodu się kieruje - znaczy odmówi piguł tylko wtedy, kiedy są ewidentne przeciwwskazania medyczne, a nie że mu to światopogląd zakłóca - a nie łazić po publicznych przychodniach i płacić za kolejne bezsensowne wizyty u lekarzy z klauzulą sumienia... Powodzenia! Męska Szowinistyczna Świnia

Gość gość
Tylko dowód, zadnego kwitu się nie bierze, czy jestes ubezpieczona sprawdza w komputerze.

Gość gość
Co do badania,przeprowadzi z tobą wywiad kiedy mialas ostatnią miesiaczke ,od ilu lat miesiaczkujesz itd i zbada, bez badania myślę ze ci tabletek nie wypisze

Gość gość
Bardzo dziękuję za odpowiedzi :)

Gość gość
Masz prawo mieć podczas badania czy zabiegu osobę bliską chłopaka itp... Liczy się wtedy ginekolog z wami również gdy wyprasza osobe bliską z badań to jest zboczencem i narusza Prawo ja od takiego odchodzę z badania i może tak skończyć się wizyta "Co za bydlak! Zamiast pomagać pacjentkom, ginekolog Piotr P. usypiał je i gwałcił. Tak było w przypadku 24-letniej Joanny*. Kiedy podczas zabiegu wybudziła się z narkozy, z przerażeniem stwierdziła, że lekarz... penetruje ją swoim penisem!" Dostał tylko 4 lat więzienia i 10 letni zakaz pracy dlaczego tak mało? Gdyby miała kogoś podczas badania czy zabiegu tak by nie skończyła! Również podczas porodu gdy jest osoba bliska wtedy personel się liczy z wami bo jest twój niewygodny świadek!

Gość MSzŚ
Do 00:17 Może w końcu spierdolisz z tego forum zboku? Ja wiem, że byś z radością sobie cudze cipki na samolocie pomacał - ale to chyba tylko ty tak masz (no nie, spora część facetów tak ma, ja też chwilami - ale superprojekcji na innych nie dokonujemy, w tym i ja). Przeciętnemu ginekologowi ( typy takie jak ty pierwszego roku specjalizacji nie przejdą, typom takim jak ty pozostaje anatomopatologia, czyli specjalizacja zimnego chirurga) picza wisi jak kilo kitu u sufitu. W ogóle mam pełen szacunek do ginekologów, że się swoimi żonami zająć są w stanie - bo na zdrowy rozum widok kolejnej, po całym dniu pracy, cipki - powinien w nich powodować odruch wymiotny albo co najmniej ból głowy. Więc zbieraj się stąd i zabierz swoje chore rojenia ze sobą. Męska Szowinistyczna Świnia

Gość gość
00.17 wyleczyć ten swoj pusty leb warjatko i skończ te wypociny o ginekologach bo nie da się juz tego czytać