Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka kłamczucha

Polecane posty

Gość gość

Kilka domów dalej mieszka taka moja koleżanka z która widujemy się co kilka tyg w gronie 4 mamusiek, 2 dwie i jeszcze 2 koleżanki z naszej okolicy, jej synowie (bliźniaki) mieli w sobote urodziny, powiedziała że nie robi imprezy bo to głupota, nie zaprosiła żadnej z nas, a dziś na fb widzę że jakas znajoma ją oznaczyla na 30-zdjeciach, na ktorych widać imprezę na kilkadziesiąt osób, trochę mi się zrobiło przykro, i stwierdziłam że na urodziny corki zaprosze te 2 kolezanki, a jej nie, jak myślicie dlaczego ludzie tak wrednie kłamią??

Gość gość
Myślę że bardzo wredne zachowanie mogla poprostu powiedziec ze chce w swoim gronie zrobic imprezę, ale tak naklamac, i teraz wyszło na jaw, to bardzo nieładnie, tacy ludzie są na tyle bezczelni że nie zdziwię się jak nieproszona do ciebie przyjdzie

Gość gość
Nie zapraszaj miałam taka niby koleżankę która chciała się spotykać na kawę, ale kiedy robila grilla czy urodziny nigdy mnie nie zaprosiła za to do nas na urodziny przychodziła niezapowiedziana, dlatego utnij kontakt po co masz się denerwowac