Gość gość Napisano Maj 29, 2018 Schudłam , musze sie pochwalic bo nie wytrymam , od roku probowałam schudnac chociaz 5 kg niestety nie uadwaalo mi sie to poniewaz ciezko mi jest odmowic sb np slodyczy , zrezygnowaam z napoi typu mirinda czy coca-cola ale to nie dalo zbyt duzo , cwiczyłam rowniez w domu ale wiadomo nie zawsze po pracy jest na to siła i ochota wiec zaczełam szukac jakiegos rsodka cud który pomoze mi zrzucic zbedne kilogramy , zaczełam od roznego rodzaju koktajli itd wiadmo nic nie dalo moze tam jakies 0,5 kg spadło a portfel pusty , i wkoncu znalałam genialny srodek , jest to splacz tluszczu który działa w ten sposob ze przy np wysyiłu spala nasz tluszcz dwa razy szybciej co za tym idzie szybciej pozbywamy sie niechcianych kg , pisze ten post do wszystkich tych ktorzy zmagaja sie z kilogramami i nie potrafia sie ich pozbyc , tez miałam ten problem i wiem jak to jest dlatego polecam. Ja kupiłam z tej stony http://nplink.net/vWupLvlf. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach