Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana8989

czy zanik objawow na poczatku ciazy oznacza ze zarodek umarł

Polecane posty

Gość zalamana8989

Witam. Jestem mniej wiecej w 5 tygodniu ciąży. Jestem również na luteinie , encortonie, zastrzykach frixipirynie i acardzie,ponieważ ostatnią ciąże poroniłam. Kiedy miał mi się zblizyć termin miesiączki bardzo bolaly mnie piersi, brzuch oraz mialam wilczy apetyt. Po terminie miesiączki objawy jakby zaczely ustepować. Troche mnie to martwi, ponieważ brzuch tak nie boli a piersi lekko są nabrzmiałe. Pamietam że jak byłam wtedy w ciąży nie mogłam piersi zmieścić w żaden stanik ani znaleźć wygodnej pozycji do spania tak mnie wszystko bolało. Moja beta w ciagu 72 godzin wzrosła z 150 na 418. czy to nie za mało. Lekarza mam dopiero za 2,5 tygodnia. Nie wiem co mam o tym myśleć. Staram się nie stresować, nie mysleć, ale boje się wizyty u ginekologa i usłyszenie że znowu jest puste jajo plodowe. na dodatek zanim dowiedziałam się ze jestem w ciazy straciłam prace. rodzina mi mowi zebym teraz zaczela szukac i po miesiacu szla na l4 zeby miec placone za okres ciazy ale jak ja mam mylec o szukaniu pracy. nie mam ochoty chodzic na te rozmowy. chodze z musu bo caly czas nasluchuje czy mi objawy znikaja czy nie. co chwile bym chodzila i sprawdzala czy beta mi wzrasta.

Gość gość
jj

Gość gośćktos123123
Ja tak miałam w 5 tygodniu wszystkie ciążowe objawy ustaly, wizytę miałam tydzień pozniej i niestety:(mialam lyzeczkowanie