Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mam się zmusić do seksu z mężczyzną?

Polecane posty

Gość gość

potrafię się zauroczyć, polubić, ale jak on chce seksu to mam ochotę uciekać boję się, wstydzę, wydaje mi się to nienaturalne, jak jakaś inwazja na moją osobę już wielokrotnie zainteresowani mną szli gdzieś indziej, bo byłam "zimna" a ja uczuciowo się angażowałam, tylk onie przekładało się to na chęć seksu i jeśli ktoś sie dziwi dlaczego taka "ładna" jest sama to właśnie dlatego brzydsze ale chętne nie mają żadnego problemu z facetami ja nawet nie mam w sobie ciekawości jak to jest, z tego co widzę na filmach to nie wygląda to jak coś co chcę przeżyć na własnej skórze popędu do kobiet też nie mam zwariuję, czas leci a ja ciągle sama

Gość XLSgość
A może to kwestia, że lepszy seks byłby z inną dziewczyną? I nie pisze tego z ironią czy dla żartu. Mam koleżankę, która miała podobny problem jak Ty i okazało się że ona po prostu ma taką a nie inną orientację. Dzisiaj jest w związku z dziewczyną i z tego co wiem, to jest im super

Gość gość
dlaczego? ostatnio poczyniłam postępy, bo u takiego jednego nawet brałam to pod uwagę, ale on ma niezbyt normalny charakter i bałam się, że po tym wydarzeniu zaangażuję w relację z kimś patologicznym ale był postęp, coś ruszyło w głowie

Pierdolisz, po prostu facet ci się nie podoba. Jakby ci się podobał to majtki same spadałyby ci na jego widok ;)

Gość gość
Wizjonerka wie co mówi, jej podobają się wszyscy, dlatego gaci nie nosi :O Ty autorko nie spiesz się z niczym. Po czekaj, aż będziesz gotowa :)

Gość gość
podobał się, ale on ma okropny charakter co mnie zniechęca zrobił sie dla mnie chamski po tym jak uznał, że za długo już czeka na seks i teraz mnie już nie cierpi, już inną skonsumował

Gość gość
Wizjonerka dziś Pie**olisz, po prostu facet ci się nie podoba. Jakby ci się podobał to majtki same spadałyby ci na jego widok x Dno

Prawiku wręcz na odwrót ;) Lepiej oszczędź sobie komentarze w moją stronę bo to nijak ma się do tematu dyskusji :)

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
Mają się tak do faktu jak to, że teraz za oknem świeci słońce :) Wizjonerka= flygirl :O

Gość gość
nie mam gg tutaj mozna pisac

Gość gość
gość dziś Wizjonerka dziś Pie**olisz, po prostu facet ci się nie podoba. Jakby ci się podobał to majtki same spadałyby ci na jego widok x Dno xxxx Przecież to sama prawda. Jeżeli facet pociąga kobietę to ta pragnie seksu z nim. Ja robię sie mokra na samą myśl o seksie z moim facetem i się tego nie wstydzę :) a autorka albo jest aseksualna, albo faktycznie dotychczas żaden facet jej po prostu nie pociągał.

Gość gość
Skoro masz niskie libido to po prostu pójdź do seksuologa, zrób badania hormonalne Od tego zacznij

Gość gość
to nie tak, ze nie mam libido, podczas owulacji mam duże tylko po prostu tego nie realizuję, no i też zauważyłam, że jestem ciągle spięta, a takie rzeczy wymagają relaksu jestem ciągle spięta w towarzystwie, może na pcozątku mniej, ale jak już widzę, że oni dążą do jednego to po prostu jakoś sie tego boję i zamykam się alkohol nie pomaga :D

Gość gość
ile masz lat, gdzie pracujesz?

Gość gość
Wizjonerka dziś Pie**olisz, po prostu facet ci się nie podoba. Jakby ci się podobał to majtki same spadałyby ci na jego widok oczko.gif WŁAŚNIE BO DRAGONOWI ZA KAŻDYM RAZEM SPADAJĄ STRINGI DO ANUSA :D

Gość gość
jeszcze o zarobki zapytaj ;/

Gość gość
Po prostu jesteś aseksualna, heteroromantyczna - to chyba najczęstsza preferencja u osób aseksualnych - potrafią się zakochać w osobie płci przeciwnej, przytulać się z nią i okazywać uczucia, chcą związku z nią, ale nie potrzebują w ogóle kontaktu seksualnego.

Gość gość
zdradz prosze..zarobki nie interesuja:)

Gość gość
czemu nie chcesz zdradzic gdzie pracujesz i ile zarabiasz?:(

Gość gość
Autorko, po prostu daj się zaciągnąć mężczyźnie do łóżka, zmaknij oczy i daj mu się poprowadzić. Pierwsze lody pękną i na pewno odkryjesz w tym przyjemność i będziesz chciała więcej. Byle nie z jakimś chamem z dyskoteki bo się do tego zrazisz. Mój dobry przyjaciel jest z kobietą, która miała to samo co Ty. Długo nad nią pracował, ale w końcu uległa i jak stwierdził obudził w niej demona :-D

Gość gość
niby dobra rada, ale jak spanikuję to ten facet będzie miał przykra sytuację, już tak miałam, już było jakby na krawędzi ale sie wycofałam

Gość gość
Jesteś aseksualna albo żaden cię nie podnieca na tyle.

Gość gość
Tam z tymi majtkami to racja :)

Gość gość
a moglabys sie zwiazac z prawiczkiem?

Gość gość
no mogłabym, tylko z nim pewnie tez będzie trudno :DDD

Gość gość
Też tak mam. Po prostu boję się seksu z mężczyzną. Mam wyobrażenie, że to strasznie musi boleć, poza tym uważam penisy za coś obrzydliwego.

Gość gość
mam tak samo. Do tego jestem strasznie nieufna i nawet nie patrze az tak na wyglad, bardziej na charakter - przez dlugi czas probuje ustalic, czy mezczyzna ma strasznie duzy popęd i czy ma dobry charakter, czy jest mily czy raczej taki agresywny i nieprzyjemny, jak odnosi sie do kobiet itp...

Gość gość
mam podobnie i dziwnie sie czuje, jak widze kolezanki ktore zmieniaja chlopakow, niektore wychodza za maz, zachodza w ciaze, a ja nie moge zrobic tej jednej prostej rzeczy :D