Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mama mojego faceta mnie nie lubi i ciagle sie mnie czepia

Polecane posty

Gość gość

Niestety poki co on z nią mieszka, choc planujemy zamieszkac razem. Ale obawiam sie ,ze i wtedy bedzie sie mnie czepiac i probowac nas sklocic :O Ciezko bedzie mi ja unikac bo moj facet jest z nia dosc blisko zwiazany. Nie wiem wlasciwie za co mnie nie lubi bo staram sie byc dla niej mila mimo nawet tych uwag, ktore ciagle mi mowi. Np. czepia sie tego, ze : zrobie sobie kanapke z serkiem, a nie z pasztetem, bo to jest niezdrowe. Albo np., ze moj facet po mnie przyjechal (a dzieli nas odleglosc i ona uwaza, ze on jest zmeczony, a ja go tam ciagam do siebie), albo nawet czepila sie tego, ze czesto chodze do lazienki i czy mam jakis problem z pecherzem. I moglabym wypisac jeszcze mase tym podobnych przykladow :O Nie wiem jak mam z nia rozmawiac zeby bylo dobrze...

Jeśli jest tak jak piszesz to powiedz o tym swojemu facetowi, jeśli nic z tym nie będzie chciał zrobić to przynajmniej będziesz wiedzieć że ten związek nie ma przyszłości.

Gość gość
Pewnie, ze juz mu o tym mówiłam, a on niby sie wkurzyl i powiedział, ze ja opieprzy za to, rzeczywiscie kilka razy zwrocil jej uwage zeby np. nie dyktowala mi jak mam cos prasowac itd. bo ona zawsze sie wtraca, ale konczy sie na malych uwagach, a pozniej i tak wraca to samo. Ostatnio te jej uwagi sie nasilily, wlasciwie to nie wiem co ona do mnie ma :O