Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego to zrobił?

Polecane posty

Gość gość

W październiku ubiegłego roku poznałam pewnego chłopaka na imprezie, przetańczylismy cały wieczór, zauroczyłam się nim.. przytulił jak się rozstaliśmy i jak wrócił do domu poinformował mnie, że jest już w domu. Na następny dzień normalnie pisaliśmy. Na następny weekend znowu spotkałam go w tym samym miejscu na imprezie i znowu bawiliśmy się razem, ale stwierdził, że on nie jest na nic gotowy, bo miał dopiero dziewczynę i u niego jest teraz ciężko. Przyjęłam to z trudem ale Odprowadził mnie do domu i zostaliśmy znajomymi. Nie pisaliśmy już ze sobą, widzieliśmy sie tylko na jakiś imprezach i tam zamieniliśmy ze sobą kilka zdań. Nasz kontakt się urwał. Nie widzieliśmy się przez 5 miesięcy. Az do ostatniego weekendu, spotkaliśmy się najpierw spojrzeniami na imprezie a pozniej przechodząc koło niego, zaczepił mnie, pogadaliśmy chwile i zaczęliśmy ze sobą tańczyć aż w pewnym momencie mnie pocałował i tak do końca imprezy. Odwiózł mnie do domu, pogadaliśmy i pocałował mnie na pożegnanie mówiąc, że miło było mnie spotkać. Myślałam, że odezwie się na następny dzień ale nic z tych rzeczy, usunął mnie też ze znajomych. A ja ciągle zastanawiam się dlaczego, czy uznał nasze spotkanie za bład? Czy zrobił to wszystko tylko ponieważ byliśmy pod wpływem alkoholu? Jak myślicie, napisać do niego i wyjaśnić sytuacje czy odpuścić?

Gość gość
Odpuść sobie.. jakby była chemia to by to kontynuował ...