Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się zajść w kolejną ciążę po poronieniu.

Polecane posty

Gość gość

Boję się, że sytuacja się powtórzy :( jestem załamana

Gość gość
Ja tez sie boje. Poronilam prawie trzy miesiące temu. Było mega ciężko. Teraz niby jest lepiej ale nie ma dnia żebym nie myślała o tym co się stało. Ja mam już dzieci więc zostawiłam sobie taką furtke.... spróbujemy jeszcze ale jeśli znów poronie to nie będę się więcej starać. U nas o starania jest ciężko. Mąż na delegacjach. Ja mam długie cykle miesiaczkowe więc ciężko trafić w te dni. Trzymaj się cieplutko autorko i daj sobie czas.... żeby rana po stracie chodz troszke się zagoila. Pozdrawiam

Gość gość
Ja po 2 miesiacach znow jestem w ciazy :) poki co wszystko jest ok. to najlepszy lek na bol po poronieniu. Wiekszosc ciaz krotko po poronieniu konczy sie szczesliwie :)

Gość gość
Tu autorka. Jestem już 5 miesięcy po poronieniu, wcześniej lekarz nie pozwolił się starać. Ale co z tego, skoro ja się tak panicznie boję, że zaczęłam znowu stosować antykoncepcję hormonalną, żeby nie zaliczyć wpadki :( Nie mam dzieci, to była moja pierwsza ciąża.

Gość gość
też się bałam, jednak udało się po 4 miesiącach i ciąża przebiegała bez zarzutu. bardzo chcemy mieć drugie dziecko niestety od pół roku nam się nie udaje, mimo że badania są w porządku.

Gość gość
nikt ci nie zagwarantuje że historia sie nie powtórzy, ale kto nie ryzykuje nie pije szampana. Poronilam 3 ciąze a ost była pozamaciczna, mimo tego nie trace nadziei.

Gość gość
Strach będzie zawsze... ja poroniłam 2 razy... Ciężko było ale chęć posiadania dziecka była mocniejsza i teraz mam 8 miesięcznego synka który spi w pokoju obok :-* było warto choć strach był na każdej wizycie czy wszystko jest z nim dobrze.

Gość gość
Wiem, że nikt mi nie zagwarantuje, że się nie powtórzy. Dlatego się tak panicznie boję. Bardzo się cieszyliśmy z tej ciąży, widziałam bijące serduszko, a kilka tygodni później już nie biło. Do dziś mi się śni po nocach ta wizyta u ginekologa.