Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gentlemanVIP

Dla Kobiety gentlemanVIP

Polecane posty

Gość gentlemanVIP

Witam Cię w mojej ofercie ogloszeniowej. Swoją ofertę kieruje dla kobiety w wieku 28 - 50 lat, ktora ceni sobie dyskrecje, zaufanie, oraz przyjacielskie stosunki. Z mojej strony moge oferować i zagwarantowac : - ( nie jest to warunkiem, doświadczenie trzyletnie ) - Zostac Twoim osobistym kierowcą, ktory również zadba o Twoje bezpieczeństwo. - zadbac o Ciebie i twoje życzenia. - byc zawsze tam gdzie chcesz i dawać to czego potrzebujesz. -Będę tylko dla Ciebie 24h w jednym i stalym ukladzie. GENTLEMAN VIP Jestem 33 letnim mężczyzną o wysportowanej sylwtce i atrakcyjnym wyglądzie. Posiadam również inteligencje ;-)Potrafie zadbać o kobietę w sposob jaki przystoi dżentelmenowi. Co najważniejsze, będę Twoim przyjacielem w pelni tego słowa znaczeniu. Moja oferta jest w 100 % prawdziwa.Oczekuje również tego od Ciebie. Kontak tylko przez poczte.Prosze o wiadomosci tylko od kobiet, ktore są zainteresowane bądź zdecydowane. KONTAKT: gentlemanvip@tutanota.com

Gość gość
chanka ogól wreście łono a nie napierdzielasz w chowanego monty pytonga a fuj czas w koncu przejść menopauzę jak elżbieta spot 20 ehehehe

Gość gość
Zaje....ty koleś. Chce mieć takiego!!!!

Gość gość
Kobiety nie chca dzentelmenow chca roochaczy dupkow

Gość gość
Nie ma zdjęcia, nie ma rozmowy. Nie będę marnowała swojego czasu 'w ciemno'. Jak już zamieszczasz ogłoszenie, to wypada mieć w poszanowaniu Czytelników, Autorze.

Gość gentlemanvip
gentlemanvip Z Twojej wiadomości mozna jedynie wywnioskowa ze... Jesteś kobietą,lub podajesz sie za kobietę w ukrytej wiadomości inc. jako: /gość/ . Wiec dobrze....przyjmijmy ze jesteś płci pieknej. Wiec Powtórzę jeszcze raz to co mam w zamieszczonym ogloszeniu: KONTAKT TYLKO PRZEZ POCZTE E-m. Czyli teraz w twoim przypadku,gdybys byla zainteresowana , szanowala sobie dyskrecje a nie zaciekawiony/a postapila bys calkiem inaczej. Z twojej wiadomosci mozna juz cos wywnioskowac...czyli mega ostroznosc w zaufaniu Tobie nie wspominajac o dyskrecji.Po takim zachowaniu odmawiam rozmowy i kontaktu. Gentlemanvip szanuje dyskrecje innych jak i swoją ujawniajac sie osobie ktora będzie realna i zdecydowana.Pozdrawiam

Gość gość
Jednak są na tym świecie faceci konkretni i z zasadami. Gdyby bylo mnie stac i potrzebowala bym kogoś takiego, to dawno juz bys byl moj.

Gość GentlemanVip
GentlemanVip Dziękuję . Nigdy nie mów nigdy, bo to stac sie moze juz jutro.

Gość gość
Kobiety wola badboya a dzentelmeni zostaja samotnymi prawiczkami jak autor

Gość gość
A Ty co mozesz przedstawic i sobą zaprezentowac?