Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego wszyscy pisza ze ta kobieta jest atrakcyjna?czy jestem slepa?

Polecane posty

Gość gość
Powiem tak, nie jest brzydka, ale dupy nie urywa.

Gość gość
Dla niego to może być.

Gość gość
Ma ładne oczy i usta, a w porównaniu do tych wszystkich nabotoksowanych i napchanych wypelniaczami glonojadow, można powiedzieć że jest piękna

Gość gość
Nic specjalnego. Szczerze to już mój facet dawno temu mi to potwierdził że na necie i na żywo kobiety najbardziej komplementuja te które nie są brzydkie ale nie są też przepiękne . Jak któraś ma naprawdę niezłą urodę to ma mniej like i pochwal od jakiejś "ładnej, ale bez przesady" babska hipokryzja. Ja natomiast zawsze zauważam te naprawdę piękne. Nie mam na ich tle kompleksów by nie zauważać tych kobiet.

Gość gość
Jest ladna, ale nie jakas piekna

Gość gość
przecież jest ładna, wiesz ...ładne to nie jest ostentacyjne zrobienie się. Jest wysoka, całkiem zgrabna, miła , twarz, ładne włosy, wygląda na inteligentną.

Gość gość
Jest ładna ale nie jakaś zachwycająca..moze inna fryzura

Gość gość
Jest taka 6 czy 7 na 10 wg mnie jako kobiety. Stylowka na biedniejsza wersję Kate niestety nie dodaje jej uroku... ja za to nie rozumiem skad swego czasu bylo tyle zachwytow nad tym facetem...? Tez nie jest okropny, ale na pewno nie jest jakims bogiem. W sumie pasuja do siebie, sa na podobnym "poziomie"pod wzgledem urody ;)

Gość gość
9.29 bo nie kazdy zachwyca się plastikiem? bo fajnie że facet jest przystojny i łączy to z inteligencją i talentem i ciekawą osobowością. Tacy ludzie sa ciekawsi niż ktos zrobiony idealnie, ale bez błysku w oku i osobowości

Gość gość
Wg mnie jest śliczna 10\10, naturalna, nie żaden botoks i silikon. To kto dla was jest ładny? Jakaś z toną tapety na ryju, wytatuowanymi brwiami na czole, ostrzykanymi warami i sztucznymi rzęsami???

Gość gość
9.37 i jeszcze powinna mieć pewnie cycki, albo d.. na wierzchu

Gość gość
Jest ładna, bo naturalna, a teraz to rzadkość. Czy tylko mi się wydaje, że jest w ciąży? Na brzuchu się jakoś dziwnie układa ta sukienka:)

Gość gość
Śliczna, naturalna buzia. Gduby miała ładniejsza sukienkę, robiłaby lepsze wrażenie. Ale z buzi jest śliczna, figura też ok.

Gość gość
piekna ale zrobiona

Gość gość
09.47 Zrobiona. Nienaturalna. Może i ładnie na tym zdjęciu wyszła, ale jak by wyglądała rano bez makijażu??

Gość gość
Nie wiem dlaczego jej uroda pierwsze co skojarzyła mi się z ksiezna Kate. Tez taka naturalna i nieprzesadzona,może przez to. W ogóle świat coraz bardziej ceni sobie naturalnośc z tego co widzę, moda na plastik juz odchodzi,liczy się naturalne piękno,niekoniecznie idealne jak spod skalpela.

Gość gość
Patrząc na nią to serio miły odpoczynek od tego co sie teraz nachalnie lansuje.

Gość gość
Nie jest piękna ani brzydka. Ot taka zwykła kobieta, nic specjalnego. Lepsza taka niż glonojad sztuczny.

Gość gość
gość dziś --> nie, nie jest piekna. Jest sztuczna, z mocnym makijazem i z twaza bez wyrazu.

Gość gość
Bardzo ładna, powiedz w takim razie kto się tobie podoba? Od razu będzie wiadomo jaki masz gust.

Gość gość
tu autorka mnie podoba sie na przyklad charlize theron ,angelina jolie,mila jovovich ,magdalena cielecka ,magdalena mielcarz

Gość gość
Nie, nie jest ładna! Zwykła szara mysz! Nie obejrzałbym sie na ulicy.

Gość gość
Moim zdaniem jest piekna...tylko ta sukienka

Gość gość
...każdy widzi to co chce widzieć...

Gość gość
Powiem tak , nie jest brzydka bo ma klasę ale ma takie anglosaskie rysy twarzy , czyli dojrzała pociagla twarz Ala koń , slowianki mają okrągłe twarze i wyglądają młodziej , powiem tak kobieta z klasą za to plus ale uroda bez szału

Gość gość
Dla mnie jest atrakcyjna. Zawsze lepiej budzić się obok człowieka z krwi i kości, mówić i być słyszanym niż mijać w domu plastikon.

Gość gość
Mnie sie takie twarze po prostu podobaja, dlatego moim zdaniem jest piekna.

Gość gość
Nie wiem czy dla Polaka tutaj piszącego jest kobieta która będzie piękna , nie ma takiej opcji rodak zawsze znajdzie coś by sobie ulżyć w obśmianiu takiej kobiety. My tak niestety mamy , dla nas każdego i każdą rzecz można zmieszać z błotem , lub obrazić . Choć wiadomo uroda kobiety to rzecz względna , każdemu może się podobac inna , lecz nie świadczy to iż trzeba taką osobę wyzwać i pisać obelżywe słowa jak to my zazwyczaj czynimy.