Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kurfa ZROBCIE COS Z TYMI BOTAMI NA FORUM!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Od paru dni jakas tragedia, cala dobe spam! Jak ktos napisze o slowo za duzo to od razu ban, ale spamu juz nie potraficie usunac droga kafeterio!

Gość gość
jaki ban? administracja nie stosuje regularnych banów od połowy 2013 roku, a od 2014 odstąpiła całkowicie od banowania.

Gość gość
10:27 Chyba zartujesz. Bany sa powszechne. Sam zostalem zbanowy na dobry miesiac, sam nie wiem za co, bo nikogo nie obrazalem.

Gość gość
nie żartuję, kafe nie stosuje banów od 2014 roku. możliwe, ze został Ci nick zablokowany, blokada nicka to nie jest ban, ban to jest zablokowanie IP, kafe nie blokuje już IP, bo dużo osob na dynamiczne i wystarczył reset routera, aby pisać ponownie, lub skorzystać z bramki proxy, dlatego redakcja odstąpiła od banów, bo to była syzyfowa praca. poza tym istniało ryzyko, że zbanowane IP z dynamicznej puli zostanie przydzielone potem niewinnej osobie.

Gość gość
10:46 Gosciu zablokowali mnie z anonima! Ja nie mam konta na kafe! Zablokowali mi IP bo nie moglem pisac nawet po wyczyszczeniu ciasteczek!

Gość gość
Ty masz info wyssane z palca, a ja mam info z autopsji

Gość gość
a przy próbie wysłania posta pojawiał Ci się komunikat: "Twoje IP zostało zablokowane, celem wyjaśnienia sytacji, skontaktuj się z redakcją: redakcja@kafeteria.pl"redakcja@kafeteria.pl" lub coś o podobnej treści? bo kiedyś wlaśnie tak objawiał się tutaj ban po IP.