Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Karafka na prezent urodzinowy , poradzcie

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam karafke wygrawerowaną na urodziny dla siostry , na 40-tkę ...zastanawiam sie czy kupic do tego jakiś trunek ..... ??? Może przelać alkohol w to ??? Poradzcie mi .

Gość gość
Nie przelała bym ale kupilabym coś.

Gość gość
wino ?

Gość gość
Karafkę dla kobiety? Na 40 stkę? Serio? Nie było kobiecych prezentów tylko takie buble?

Gość gość
myslalam ,że to dobry pomysł :( :( az tak zle ??????? Widzialam w internecie ze sa dla koniety jak i dla mezczyzny

Gość gość
Według mnie to dobry pomysł. Do karafka można dać wino nie musi to być whiskey czy gin czy "męskie" picie. Według mnie ładnie nawet wyglądają. Ale wino daj osobno, nie przelewaj :)

Gość gość
Nie przelewa sie trunku! Daj w oryginalnym opakowaniu.

Gość gość
Ja bym nawet nie potrafiła udawać że się cieszę z takiego podarunku. Sory, ale jak dla mnie to prezent dla jakiegoś konesera trunków i kolejny kurzołap. Nie można była kupić coś kobiecego? Jakiś bon do spa, do kosmetyczki? Znasz siostrę to może byś trafiła w gust z jakąś biżuterią czy torebką...

Gość gość
Zwykle na prezent kupuje się coś, co ucieszy obdarowywanego. Coś co wiąże się z jego zainteresowaniami, hobby, coś co mu sprawi przyjemność. Siostra lubi pić alkohol :-D? Czy wolałaby jakąś dobrą książkę, ekskluzywne perfumy, ładna biżuterię? Sama odpowiedź sobie na to pytanie

Gość gość
Trunek daje sie w oryginalnym opakowaniu. Swoja droga wg mnie to dobry prezent- ja bym sie cieszyla bo lubie trunki. Kilka lat temu pracowalam w ekskluzywnej knajpie, musialam skonczyc kurs sommeliera i ogolnie alkohole mnie interesuja :) Aczkolwiek przypomina mi sie jak siostra meza dostala od swoich tesciow piekny dekanter (czyli taka karafka na czerwone wino) i tydzien pozniej zobaczylam jak stoja w tym kwiaty :) Smieszne to bylo :D Wiec taki prezent warto dac jesli osoba obdarowywana ma pojecie co z nim zrobic, no ale w sumie to twoja siostra wiec znasz ja lepiej niz my.

Gość gość
12:35 dla Ciebie może nietrafiony a dla innej może tak. Ja np. Nie lubię spa, kosmetyczki, itd. Nie piję ale bardziej mi się podobają karafka, talerzy, itd niż kosmetyczka. I to 40 urodziny, przynajmniej będzie miała fajna pamiątkę. Skąd wiesz że siostrze autorki się nie spodoba? Nie Tobie ma się spodobać.