Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opole to miasto Wojewódzkie (stolica województwa Opolskiego) zauważcie to

Polecane posty

Gość gość

🖐️

Gość gość
Opole to miasto wojewódzkie dowód link kliknijcie, www.opole.uw.gov.pl (Opolski urząd Wojewódzki)

Gość gość
zadoopie między prawdziwymi miastami

Gość gość
:) www.opole.uw.gov.pl (Opolski urząd Wojewódzki) 🖐️ www.umwo.opole.pl (urząd Marszałkowski województwa Opolskiego) :D www.visitopolskie.pl (województwo Opolskie)

Gość gość
11:43 zadoopie tak? Skoro jest zadoopiem to czemu ma 3 teatry filharmonie amfiteatr gdzie odbywa się festiwal Polskiej Piosenki i Opole ma basen o wymiarach olimpijskich i Opole jest miastem wojewódzkim więc nie jest zadoopiem wbij sobie to do łba i kliknij w ten link www.opole.pl (urząd miasta Opola)

Gość gość
ło jezu, znowu się zaczyna :o

Gość gość
czas wolny w psychiatryku z dostępem do netu :D

Gość gość
Opole to nie zadoopie , www.teatropole.pl (teatr Kochanowskiego w Opolu) , www.teatrlalki.opole.pl (Opolski teatr lalki i aktora w Opolu) , www.teatrekostudio.art.pl (teatr eko studio w Opolu) , www.filharmonia.opole.pl (filharmonia opolska) , www.mosir.opole.pl (miejski ośrodek sportu i rekreacji w Opolu) , www.zoo.opole.pl (ogród zoologiczny w Opolu) , www.opolskielamy.pl (kino meduza w Opolu) , www.mdk.opole.pl (młodzieżowy dom kultury w Opolu) , www.helios.pl (kino helios w Opolu)

Gość gość
Ile razy mam wam powtarzać że Opole to nie zadoopie ani dziura tylko miasto wojewódzkie tj stolica województwa Opolskiego i niby co w Opolu jest nie tak że nazywacie Opole dziurą przecież dałem link obiektów jakie są w Opolu powyżej z 11:48 i ile razy mam wam powtarzać że nie mam schizofrenii ani omamów i psychoz i zwidów ani halucynacji i innych chorób psychicznych chyba lepiej wiem od ciebie i nie jestem teraz w szpitalu psychiatrycznym i ile

Gość gość
przyznaj się wreszcie świrze jakie upośledzenie masz zdiagnozowane!!!!

Gość gość
11:52 do czego mam się przyznawać skoro nie mam żadnej choroby psychicznej stwierdzonej?

Gość Namyslow wojew opolsk
:o