Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Haberek

Hyalobarrier Gel 1 AmpułkoStrzykawka 10 ml sprzedam

Polecane posty

Mam do sprzedania Hyalobarrier Gel 1 Ampułko-Strzykawka 10 ml (zapobiega zrostom lub ograniczania zrosty po zabiegach chirurgicznych), który zakupiłam do planowanej cesarki, jednak dziecko zadecydowało inaczej :). Na cesarkę nie zdążyłam i przed terminem w trybie nagłym urodziłam naturalnie. Żel, zgodnie z zaleceniami, przechowywany w lodówce, w torbie termicznej. Kupiony w aptece 16.05.2018 - cena 530 zł. Sprzedam za 480zł Data przydatności 04.2020r. W związku z tym, iż żel musi być przechowywany w temperaturze 2-8 stopni nie jest możliwa jego wysyłka. Odbiór tylko osobisty - Chorzów.

Gość gość
Za wysoka cena. Ja np kupilam za 500 w wawie w aptece stacjonarnej. Tak wiec twoje 480 nie jest zbytnio atrakcyjne tym bardziej ze jednak kazdy woli apteke.

Gość gość
To rzeczywiście udalo sie Pani kupic tanio (i to w W-wie?) - u nas, o ile w ogole dalo sie kupic (dlugo szukalam), to za 530 najtaniej.

Gość gość
przechowywany w lodówce, w torbie termicznej. xx Kobieto czy ty masz mózg??? jJak trzymasz żel w lodówce to już bez torby, bo ta torba IZOLUJE od otoczenia, do torby wkładasz żel z chwilą wyjęcia go z lodówki. 2 tygodnie przechowywałaś w nieodpowiednich warunkach, równie dobrze możesz go teraz wyrzucić. Zmarnowałaś kasę i lek.

Gość Haberek
Lek ma się dobrze, nic mu nie jest, przechowywany jest w temperaturze jakiej wymaga. Do Pani "znawczyni" - torby termiczne, w jakich apteki sprzedają tego typu leki, to nie jakieś super torby do zadań specjalnych, służące do przechowywania jakiś wyjątkowych ładunków, w których temperatura nie może się podnieść ani obniżyć o choćby 0,5 stopnia przez bliżej nieokreślony czas bez względu na panujące warunki atmosferyczne... to "zwykłe" torby, które mają za zadanie utrzymać pożądaną temperaturę przez stosunkowo krótki czas transportu leku z miejsca A do miejsca B - co to znaczy? Ano tyle, że po około godzinie w torbie panuje dokładnie taka temperatura jak na zewnątrz czyli w tym przypadku taka jak w lodówce, w zależności od półki lodówki około 5-6 stopni. Zatem zanim zacznie się kogoś uczyć rozumu, proszę użyć swojego lub ewentualnie zrobić banalne doświadczenie jakim jest włożenie termometru do takiej torby i wykonanie pomiaru temperatury.

Gość gość
16:54- kosztowal normalnie 550 ale dostalam 10% rabatu.

Gość gość
11:42 jesteś pusta jak bęben :)