Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z nowym laptopem

Polecane posty

Gość gość

Znajdzie się tu jakiś spec od informatyki? Kupiłam sobie nowego laptopa z windowsem 10, firmy HP i niestety nie chce mi tu działać internet, zarówno wi-fi jak i sieciowy łączy się cały czas, na chwilę połączy, że tylko zdąży załadować strona startowa i znowu rozłączy, ciągle łączenie i albo na chwilę połączy albo w ogóle. Piszę ze starego laptopa i jest ok, na stacjonarnym komputerze jest ok, na telefonie jest ok, czyli raczej nie wina internetu. Dla przykładu teraz mam na nowym laptopie napis "połączone, zabezpieczone", a jednak ani strona nie chce sie załadować ani komunikator ani outlook jakby faktycznie połączenia nie było. Internet mam lokalny z anteny na dachu, nigdy żadnych problemów, na laptopie, z którego piszę teraz, śmiga, a na nowym obok "witryna nieosiągalna" i żadne inne programy, które potrzeują netu, nie działają.

Gość gość
zadzwoń po informatyka szkoda ci pare złotych?

Gość gość
Momentami zmienia się w "brak internetu, zabezpieczone", a równolegle na innym laptopie albo na telefonie działa bez problemu, router ciągle włączony. Zaraz się zmienia z powrotem w "połączono, zabezpieczone" ale albo działa na chwilę albo w ogóle.

Gość gość
Wykosztowałam się na laptopa i już mnie nie stać na informatyka :(

Gość gość
znajdź sobie na starym laptopie numery do informatyków i ci pomogą.

Gość gość
A w tej chwili "nie znaleziono sieci wi-fi", a przecież z wi-fi korzystam na starym w tym samym czasie...

Gość gość
sprawdź na jakims linuksie czy net działa jak nie to by znaczylo ze laptop jest zjeebany

Gość gość
Na tej stronie nr seryjny wpisałam, ale nr produktu już nie chce wejść, chyba że wpisuję coś złego, bo nie ma liter na początku, a biorę z nalepki na gwarancji.

Gość gość
Za pomocą programu SnailDriver 2 przeskanowałam i wyskoczyła cała lista sterowników do aktualizacji. Jestem kompletnym laikiem i nie wiem, które mogą odpowiadać za wi-fi, a boję się coś popsuć, żeby w razie reklamacji nie była moja wina. Nawet nie wiem, jak tu wkleić listę tych sterowników :( A powiedzcie, jeśli to faktycznie wina sterowników, to czy nie dziwne, że na chwilkę wi-fi jednak łapie? Że wtedy w ogóle by się nie łączyło?

Gość gość
napisz jaki masz model laptopa

Gość gość
Model, czyli co? Naprawdę jestem laikiem ;) HP 17-bs025cl Windows 10 Home 64-bit core i7-7500