Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co z tymi Polkami

Co to za plaga tatuaży u dziewczyn

Polecane posty

Gość Co z tymi Polkami

To jakaś epidemia! Czy Polki są naprawdę aż tak upośledzone? Co jadę Metrem, to prawie każda ma tatuaże - i to nawet nie mały jeden kolorowy, tylko czarne, wielkie plamy, niszczące skórę i piękne ciało kobiety. Nawet skazańcy w więzieniach nie mają tak rozległych i szpecących tatuaży. Nie wiem, co trzeba mieć w głowie, żeby bezmyślnie papugować od innych upośledzonych kobiet pod wpływem chwilowego impulsu? Przecież te szpetne bazgroły pozostaną do końca życia!!! Ręce i nogi z czymś takim wyglądają z daleka jak całe posiniaczone, albo gnijące. 1. Nie mogę znaleźć do zdjęć vintage modelki bez tatuaży. 2.Kocham kobiece ciało i patrząc na takie bazgroły opada mi członek. Taka kobieta mnie odpycha. 3. Wytatuowana dziewczyna nie dostanie dobrej pracy, gdzie obowiązują wysokie normy wyglądu, klasy i dress code. Może się pożegnać ze stanowiskami managerskimi w porządnych firmach. 4. Moda minie, a brud zostanie. 5. Takie rozległe tatuaże mogą być rakotwórcze.

Gość gość
Co to za plaga wysrywów żali jakiś przegrywów, których jojczenie nikogo nie interesuje? Idź się wypłacz w poduszkę koniobijco.

Gość gość
19:24 - co za brak kultury. Coraz więcej bydła zamiast ludzi.

Gość gość
dziś Chyba nie pochodzisz z afryki skoro pytasz o kulturę?

Gość gość
Co z tymi Polkami - 19:22 - Popieram Twoje zdanie i zgadzam się w zupełności. Takie dziewczyny są dla mnie od razu skreślone. I to nie tylko jeśli chodzi o wygląd, bo przecież jaki taka kobieta może mieć intelekt?

Gość Co z tymi Polkami
Właśnie. Hodowcy tatuażami znakują swoje bydło. I typowe bydło spotykam w Metrze i na Kafeterii. Ludzkość cofa się w ewolucji do zwierząt hodowlanych.

Gość gość
Kiedyś też chciałam sobie zrobić małego delfinka albo stokrotke nad kostką ale dobrze że nie zrobiłam bo mój mężczyzna tego nie lubi :)

Gość gość
Jestem kobietą i popieram autora. To już plaga, okropność..brrr

Gość gość
Autorze, to nie twoj problem! Branie udzialu w jakis parszywych sesjach pewnie byloby bardziej szkodliwe niz tatuaz ktory latwo mozna zaslonic. Mnie tatuaze nigdy w pracy nie przeszkadzaly, a specjalnie ich nie ukrywam

Gość gość
one mają nas ra ne we łbie, jak wiekzość kobiet zresztą ten tatuaz to wykwit ich deb il izmu, aby wszyscy widzieli z czym mają do czynienia

Gość gość
Pomysl o tym w ten sposob. Ta kobieta i tak pewnie nie chce zebys z nia rozmawial.

Gość gość
moda, moda i jeszcze raz moda każda chce być indywidualistką, a robią z siebie wytatuowane klony :P ja tez kiedyś chciałam mieć tatuaż, ale miałam wtedy 13 lat, już z tego wyrosłam :P

Gość gość
mnie się tam tatuaże podobają, nie chodzi o indywidualność (i tak nikt nie ma takich samych jak ja), tylko o to czy to ładnie wygląda.

Gość gość
Fakt. Tatuaże są obrzydliwe, kobieta wygląda niechlujnie.

Gość gość
"Niechlujnie"?

Gość gość
Nie podobają mi się tatuaże. A zwłaszcza a ponarszczonej skórze. A człowiek nie a całe życie jedrnej gładkiej skóry.

Gość gość
A stara skora ci sie podoba?

Gość gość
Jak miałam z 18-20 lat to chciałam sobie zrobić tatuaż na ramieniu, swój znak zodiaku. Strasznie mnie wtedy korciło, ale w głowie była też druga myśl, że kiedyś będę mieć 40,50 lat i więcej i wtedy to już nie będzie fajnie wyglądać tylko głupio. Z tym, że każdy ma swoje myślenie i robi ze swoim ciałem co chce,ale faktycznie to co obecnie się dzieje, to jakiś bezmyślny pęd za modą na tatuaże i pewnie sporo osób nie przemyśli sprawy do końca, tylko robi to, bo to jest coś na topie.

Gość gość
Skad wlasciwie wiesz, ze to chec bycia modnym?

Gość Teppic    No1
Co to za plaga ludzi uważających, że ich uprzedzenia są istotne dla wyższych form życia?

Gość gość
Po co wstawiasz linki?

Gość gość
jakby moja sobie coś takiego zrobiła to bym ją zawiózł bez pytania na zabiegowy i kazał usunąć.