Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozczarowanie zachowaniem

Polecane posty

Gość gość

Kogoś, kogo się kochało , okropne uczucie. Poprostu rozumiesz, że ktoś nigdy nie był szczery, wszystko robił na swoją korzyść . Miał tak ktoś z was?

Chociaż kiedyś tak mi się wydawało. Wiem tylko co to miłość do Aniołeczków. :(

Gość gość
21-32 wydawało się , jak możesz , to wytłumacz

Gość gość
21-40 No cóż , trudno

Gość gość
Raczej kłamstwem, które płynęło z jego ust.

Gość gość
ja ostatnio tak miałem dziewczyna sama zaczęła pisać była miła i w ogóle a z dnia na dzien dla mnie zmieniła sie o 180 % tylko że ona sie nie zmieniła a była caly czas taka sama

Gość gość
Serio całkiem niedawno zupełnie ŹLE zinterpretowałam zachowanie jednej osoby.Oceniamy sytuację interpretujemy po swojemu nie biorąc pod uwagę że się pomyliliśmy a nie wiemy tak na prawdę wszystkiego i jak się dowiemy to możemy być w szoku jak źle oceniliśmy sytuację. Mi też kiedyś ktoś kogo kochałam na maksa zarzucił, że nie kocham, ba i ta osoba była tego pewna i też myślała że ją wykorzystuję i udaję ale kto jak kto chyba wiem czy kochałam czy nie a wiem, że bardzo. Dodatkowo dawno dawno temu ktoś życzliwy zobaczył mnie z moim bliskim kuzynem, z którym się wychowywałam i doniósł mojemu ówczesnemu chłopakowi że go zdradzam, chłopak przez kilka tygodni strasznie się męczył zamiast zapytać.