Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hedorivka

Tu nic nie ma

Polecane posty

Gość gość
Spodziewaj się wiele nie oczekuj niczego :classic_cool: no ok idę ide juz. Baj i się nie ze sraj.

Gość gość
Lochorna takich bobów jak ty masz nasrane w czaszce to nikt nie ma :D Już się poszedł pjerdolić udawany dystans do siebie Locho?

Gość gość
dupa jak dupa nic specjalnego ale chociaz szczupla

Gość gość
gość dziś Żyjesz w iluzji damesso. A teraz wypie**alaj bo mnie wk**wiasz. Wolę być kwintesencja żula i lochorny niż laska ktora udaje święta krowę ą ę a pod kopułą nasrane po sam czub że nawet szambiarka nie pomoże. Nara. Se LA wi parała chui mui dziki wonsz. x Nie tym językiem koleżanko. Wkurwiam Cię, bo jestem w każdym calu lepsza od Ciebie, a Ty nie potrafisz tego znieść :D W gruncie rzeczy podnosisz mi samoocenę, bo na codzień jestem pełna pokory wobec świata. Za to przy takim zawistnym śmieciu jak ty mogę napawać się poczuciem bycia lepszym człowiekiem bez wyrzutów sumienia :D

Gość gość
Wolisz rękoma? Boba to ty mi możesz poturlac.

Gość gość
01:32 Nie sądź względem siebie. Straszne że kleksisz pod siebie w takim młodym wieku. Gębokie gardło przestało przyciągać żuli do twojej żałosnej osoby i musiałaś udostępnić innej dziury?

Gość gość
Skończ produkować swoje nędzne kocopoly. I umyj kakau.

Gość gość
Ja z Tobą na tym poziomie nie będę rozmawiać ani nawet cytować twoich wypowiedzi. Jesteś obrzydliwa. Pomyśl o psychoanalizie i zajmij się swoją fazą analną, bo ewidentnie coś z tobą (jednak z małej..) nie tak i to konkretnie. W sumie zaburzenia fazy analnej i fascynacja fekaliami wpisują się w twoją psychotyczną osobowość Mysofilko :D

Gość gość
gębokie :D wieczorna jest gęboka :D ją tylko w gębę i kakaowe oko od biedy :D w cipsko nikt się nie odważy żeby wenery nie złapać :D

Gość gość
01:40 Nie będę ( i nie powinnam xD) tego cytować, bo wulgarne od cholery, ale Ci się udało :D Pewnie nie jesteś daleki od prawdy, dlatego taka wściekła :D

Gość gość
Nje ty na moim poziome nie bendziesz rozmawiać ale od roku pierdolisz z piana na pysku w poczuciu triumfu :classic_cool: żal mi cię. Mnie nie ma. Masz kakaua na posterunku. Miłego.

Gość gość
01:42 Jak na razie ty się rzucasz Lochorno :classic_cool:

Gość gość
gość dziś Nje ty na moim poziome nie bendziesz rozmawiać ale od roku pie**olisz z piana na pysku w poczuciu triumfu cool.gif żal mi cię. Mnie nie ma. Masz kakaua na posterunku. Miłego. x Znowu projekcja. Nad sobą się ulituj. Kto tu niby ma pianę na pysku? Ja cały czas grzecznie i miło dyskutuję. Ty za mną łazisz i jeszcze tak "uroczo" tracisz cierpliwość, rzucając fekalnymi porównaniami czy innymi wyzwiskami, gdy przychodzi do wytknięcia ci choroby psychicznej :D Spać nie pójdziesz, bo od dwóch godzin musisz przeżywać moją obecność na forum wariatko :D

Gość gość
Ukradłas całe szol swojej psiapsi. Wstyd. Sajonara.

Gość gość
gość dziś 01:42 Jak na razie ty się rzucasz Lochorno cool.gif x Ale ona tego nie widzi. To psychopatka z zerowym wglądem w siebie. Dlatego ja czy Rivke ją tak triggerujemy, bo może mamy (nie chcę za kogoś też się wypowiadać, mówię o moich spostrzeżeniach) w sobie jakiś rys histrioniczny czy z pogranicza, a takie typowo psychopatyczne jednostki jak Wieczorną tego typu osoby chorobliwie przyciągają. I tu się kryje większość tajemnicy.

Gość gość
gość dziś Ukradłas całe szol swojej psiapsi. Wstyd. Sajonara. x Nic Rivke nie muszę kraść. Prześladujesz ją niemal tak jak mnie.

Gość gość
Wieczorna pjerdolisz Sayonara a za chwilę znowu leci ci żar z peesdy jak widzisz Nimfę czy Hedo :classic_cool: Tak będzie dopóki cię nie zamkną.

Gość gość
nie ma zdjecia :(:(:(