Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hedorivka

Tu nic nie ma

Polecane posty

Gość gość
Jesteś żałosna. Czekasz na zaprzeczenia że nie jesteś grubasem. Nie wiem jak nisko trzeba upaść jako kobieta żeby świecić gaciami dla jakiegoś stulejarza z forum dla bab.

Gość gość
pępek se kóórvo umyj i pokaż pistę

Gość gość
dla ciebie hedo :)) oi64.tinypic.com/2447k2o.jpg

Gość gość
A ty jesteś stulejarzem z babskiego forum który pompuje ego atencyjnej kobiety. Jarasz się kawałkiem brzucha bo nigdy nie widziałeś kobiety na żywo. Żałosne towarzystwo.

Gość gość
Kobieta z klasą :classic_cool: żałosne w chüj. Cóż. Haha

Gość gość
00:50- skoro zalosne to wypier)dalaj w podskokach patefonie i masz klopot z glowy

Srynik dziś I myślisz, że na zasadzie przewrotności je wrzucę? ;) Not this time :D

Gość gość
Czy to czerwone to przypadkiem nie jest napisane po rosyjsku "czaro" (Czarek?)?

Gość gość
Doborze widzisz gościu. Stuleje lecą jak rekin do krwi haha. 00:56 zwal sobie to będzie z milszy :classic_cool:

Gość gość
"gość dziś Nie, "Hedo"." x Po co wypisujesz sobie na brzuchu nazwę poznańskiej firmy zajmującej się układaniem kostki brukowej?

Gość gość
wieczorno wypierdalaj

Gość gość
Idź na całość, pokaż peezde :classic_cool: Ty na gorze: obsesję to ty masz na moim punkcie. Ktoś cię psie o zdanie pytał? Wypierdalaj w podskokach. Fin.

Gość gość
dajcie jej foto

Gość gość
Hedo to kakau. Potwierdzone info.

Gość gość
gość dziś Idź na całość, pokaż peezde cool.gif Ty na gorze: obsesję to ty masz na moim punkcie. Ktoś cię psie o zdanie pytał? Wypie**alaj w podskokach. Fin. x Ty się wieśniaro lepiej na francuszczyznę nie sil, bo się ośmieszasz. "La fin" jak już. Ciekawe czy masz taką mordę do dresów w realu jak do sieciowych randomów którzy ci prawdę piszą :D Ale po co ja właściwie pytam. Znam odpowiedź. Tchórz.

Gość gość
lochornooooo

Gość gość
1:16 Dresy mi się klaniaja. Nie popisuj się znajomością francuza. Idź lepiej poćwiczyć zdolności oralne praktycznie zamiast silic się na pouczanie nie czując sarkazmu damo spod bardachy. Idź szkła w niej poszukać zamiast pierdolic jak potluczona nomen omen. A teraz zejdź mi z drogi bo dzikorna udaje się na zasłużony spoczynek.

Gość gość
sjjjsjnnz n

Gość gość
dlugie palce ma to musi byc wysoka

Gość gość
Bardzo seksowna fotka i piękne palce, ale jeśli Rivke sobie tego nie życzy, to nie powielajcie tego..Dała wam dostęp, ale na chwilę. Uszanujcie.

Gość gość
gość dziś 1:16 Dresy mi się klaniaja. Nie popisuj się znajomością francuza. Idź lepiej poćwiczyć zdolności oralne praktycznie zamiast silic się na pouczanie nie czując sarkazmu damo spod bardachy. Idź szkła w niej poszukać zamiast pie**olic jak potluczona nomen omen. A teraz zejdź mi z drogi bo dzikorna udaje się na zasłużony spoczynek. x Nie, to ty się nie bierz za coś, do czego jesteś zbyt tępa i nie kołtuń obcego języka. Proste. Swoją drogą: ten komentarz to kwintesencja ciebie :D Obsesja brudu, oralu i starych dziadów. Przestań wreszcie projektować na mnie swoje zboczenia, to od razu może ci zmniejszą dawkę Orizoniku Locho :D

Gość gość
Żyjesz w iluzji damesso. A teraz wypierdalaj bo mnie wkurwiasz. Wolę być kwintesencja żula i lochorny niż laska ktora udaje święta krowę ą ę a pod kopułą nasrane po sam czub że nawet szambiarka nie pomoże. Nara. Se LA wi parała chui mui dziki wonsz.

Gość gość
01:29 Tutaj 90 procent chamskich postów wypisuje wieczorna. Już raz szantażowała użytkowniczkę więc ani trochę nie zdziwi mnie jeśli to ona powielila to zdjęcie. Co się po niej spodziewacie?