Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Straciła do mnie uczucie

Polecane posty

Gość gość

Kilka dni temu byłem na imprezie, na której niestety trochę za dużo wypiłem i zachowywałem się chamsko do innych osób jak i również do mojej dziewczyny. To wszystko jednak było spowodowane alkoholem :(( Wcześniej przed dniem imprezy byliśmy ze sobą ponad 2 miesiące i mówiła praktycznie codziennie że mnie kocha i zależy jej na mnie oraz okazywała tonę miłości. Po zaistniałej imprezie nie odzywała się do mnie przez 2 dni po czym spotkaliśmy się u niej i spędziliśmy razem dużo czasu. Na początku było miło po czym potem się popłakała i powiedziała że wszystko odnośnie imprezy mi wybaczyła i przyjęła moje przeprosiny. JEDNAK dodała że nie czuje do mnie tego co kiedyś. Dodała również, że przed imprezą chciała spędzać ze mną każdą minutę a teraz już nie czuje tego samego. Doszliśmy do wniosku, że damy sobie szansę i zobaczymy czy przy zachowaniu jak dawniej znowu coś do mnie poczuje i uczucie wróci. Dałem również drugi pomysł abyśmy zrobili sobie przerwę na jakiś czas jednak tego nie skomentowała. Bardzo ją kocham i nie chce jej stracić jednak widzimy się za 2 dni i nie wiem czy mam zachowywać się jak dawniej czy może coś zmienić i nie poruszać niektórych tematów.. Czy to ma prawo wyjść i czy jest opcja że znowu coś do mnie poczuje???? Zwykle na miłość się pracuje od początku i fascynacja drugą osobą to przybliża oraz kolejne bliskie kontakty a skoro teraz jestem na zero z tym to nie wiem czy dam radę zacząć tak od początku aby się na nowo zakochała we mnie :(( Robię coś źle?? :(((

Gość gość
W relacji nie robi się przerw, relacje się stale buduje poprzez wspólne spędzanie czasu. wspólne wypady, wspólne plany, bliskością.

Gość gość
W relacji nie hamuje się uczuć drugiej osoby, patrzy się na jej potrzeby, wspólnie omawia się kwestie życiowe.

Gość Wystroilam sie jak beyonce
Zobaczyla Cie w innym swietle,wtedy kiedy za duzo wypiles,byc moze starcila do Ciebie zaufanie i szacunek na ktory sie pracuje. Mozliwe ze Ci wybaczyla,ale obawia sie tego jak bedzie wygladal wasz zwiazek,czy sytuacja sie nie powtorzy,czy czasem znowu w towarzystwie nie dasz plamy.:o Czy przerwa w zwiazku cos pomoze?;-) obawiam sie ze nie wiele,dziewczyna sie zawiodla na Tobie. Widziala w Tobie czlowieka,ktory spelnia jej oczekiwanie,az tu nagle taka zmiana ,co prawda pod wplywem alkoholu.:o Niektorzy mawiaja" daj mezczyznie flaszke wodki,a pod wplywem alkoholu powie Ci co o Tobie sadzi".;-) Nie wiem co wyprawiales i co wygadywales,ale mozliwe ze to ja zrazilo do Ciebie.

Gość gość
Jednak czy przez taka rzecz jak alkohol można przestać kochać druga osobę??? Gdybyśmy byli już zaręczeni i planowalibysny np dziecko i wystąpiła by taka impreza czy tez by ze mna zerwała przez alkohol :)) Mam wrażenie ze nie można przez coś takiego przestać kochać drugiej osoby wiec może nigdy mnie nie kochała prawdziwie??

Gość gość
Moj po alkoholu tak samo robi rzeczy które mi się nie podobaja i przez to miałam popsute imprezy :( Ja się gniewam, on mi placze, potem mu wybaczam, choć on mysli ze wszystko wyolbrzymiam ehh.. I wielokrotnie mowilam ze myślałam że jest inny i tez przestałam w niego ślepo patrzeć. Twoja ma dokladnie to samo. Nie martw się przejdzie jej. Tym bardziej ze krótko razem jesteście. Widać że Cię kocha skoro od razu cie nie zostawiła :) Ty bądź taki jak dawniej. Przepros powiedz ze ja kochasz i staraj się nie potworzyć takiego zachowania.

Gość gość
„To wszystko jednak było spowodowane alkoholem” x I to ma być usprawiedliwienie? Jeśli po wódzie dostajesz małpiego rozumu to nie powinieneś w ogóle pić. Jedynym wytłumaczeniem mogłoby być, że to Twój pierwszy alkohol w życiu.

Gość gość
Mówią „ Pijany prawdę Ci powie”, jeśli już. Kobiety również.

Gość gość
jesteś alkoholikiem, a z takim trudno budować jakiekolwiek relacje. kolejna impreza, a ty znowu zapijesz i zachowasz się jak małpa. tak, można przestać interesować się taką osobą bo dzięki niej ma się tylko kłopoty, a momenty nie picia, choć piękne :D , niestety są jak wiatr - szybko się ulatniają, a zostaje człowiek, który nie powinien wchodzić w żadne związki bo nie daje gwarancji na poprawę. alkoholik jest całe życie alkoholikiem i jeśli ma słabą wolę, to..szkoda gadać :P

Gość gość
10:14, Aleś wymyślił :-D „Prawdziwie kochająca” żona będzie cierpliwie znosiła razy i wyzwiska męża alkoholika...? Alkohol potrafi zniszczyć wszystko.

Gość gość
Pokochałam alkoholika jak ty, co mam z tego? NIC

Gość gość
ALKOHOLICY POTRAFIA TYLKO KŁAMAĆ I MANIPULOWAC.

Gość gość
Powiedziałem jej, że to jednorazowy przypadek i więcej się to nie powtórzy. Jednak ona powiedziała mi, że jej na mnie zależy ale kiedy zapytałem czy mnie kocha to nie odpowiedziała, mam nadzieje że to przez to że płakała :(( Tutaj nie ma mowy, że jestem alkoholikiem :D Jednak stracić uczucie do kogoś przez jego zachowanie na imprezie? Gdy wszystko mi wybaczyła i przyjela przeprosiny ale uczucie prysło jednak nie całkowicie. Nie rozumiem jej toku myślenia, i mam wrażenie że trochę to wymyśliła sobie ://