Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kknn

Czy PIS będzie chiał przegrać...

Polecane posty

Gość kknn

Na miejscu PIS-u kierowałabym tak PR-em by nie wygrać następnych wyborów. Pieniędze na dalsze wypłaty 500 plus to iluzja, więc lepiej odejść w chwale jako dobrodziejcy i zwalić winę na następców, którzy ten program będą musieli ze względu na kondycję budżetu zlikwidować. Może także w ten sposób powiększy się grono kanonizowanych świętych.

Gość gość
Wzrost gospodarczy 5.2% mimo spadków w Niemczech, Czechach i Francji. To pokazuje jak silna staje się polska gospodarka. PiS bardzo nieopłacałoby się ale przegrać, bo koniuktura jest znakomita.

Gość gość
koniunktura bywa najczęsciej chwilowa, a długi są zawsze długoterminowe

Gość gość
i do spłacania po-ko-le-nia-mi

Gość gość
Póki co ta koniuktura trwa 3 lata ciężko tu mówić o przypadku. PKO staje się największym bankiem w regionie, a LOT nie dość, że przynosi dochody, to staje się narodowym przewoźnikiem na Węgrzech. Same sukcesy gospodarcze ma ten zły i niedobry PiS.

Gość brokeninside87
PiS bardzo nieopłacałoby się ale przegrać x jeszcze nie, można jeszcze spokojnie doić przez kolejną kadencję, nikt się nie zorientuje.

Gość kknn
No fakt same sukcesy tylko w zestawieniach, jeśli chodzi o odczuwalne dla obywatela to nie widzę polityki poprawiającej stan służby zdrowia, podwyżek dla emerytów, poprawienie jakości życia niepełnosprawnych (mnie to osobiście bardzo uderzyło). Ha i ja o ironio trochę kibicowałam PIS na poczatku. Tak tylko trochę, bo żadnej partii nie ufam i nie kibicuje. A stwierdzam to wszystko nie po zestawieniach, nie po wiadomościach tylko po obserwacji życia ludzi. Zwykłego życia.

Gość gość
Mikke ma 76lat, nawet nie stworzył jakiegoś sensownego obozu libertańskiego, zniszczył UPR, niszczył Nową Prawicę, zakładał jakieś KORWiNy itd. dziad i sklerotyk.

Gość kknn
Korwinem interesowałam sie przez moment, myslałam, że za tym kontrowersyjnym waleniem odkrywczych stwierdzeń coś sie kryje głębszego. Nie , nic się nie kryje. Prostactwo zarabianie kasy jak sam mówi i to na tyle. Leń, nierób, pasożyt, zresztą jak reszta tyle że chce być kontrowersyjny. Te kontrowersje to juz prehistoria a on zarabia i żyje jak pączek w maśle. Nigdy nic konstruktywnego nie zrobił dla LUDZI, zreszta jak i reszta tego towarzycha.

Nigdy nic konstruktywnego nie zrobił dla LUDZI x bo polityk NIE JEST OD TEGO:O jest od trzymania państwa z mordę.

i rozumiem, że dla CIebie beneficjenci jego dwóch fundacji to nie ludzie. i te osoby, które się dzięki niemu przebudziły z oprogramowania też nie ludzie.

Gość kknn
On jest częścią składową tego oprogramowania. Jak ktoś się chce przebudzić to na pewno nie za pomocą kogoś kto to oprogramowanie tworzy. To wirus. Przebudzenie to samodzielne myslenie. Nie to podpowiadane.

chce być kontrowersyjny x a to mnie dziwi najbardziej. bo on mówi normalne rzeczy, prawdę, niebo jest niebieskie, woda jest mokra, tylko w ekspresyjny sposób, i dla tego myślą, że jest kontrowersyjny XD

Przebudzenie to samodzielne myslenie. Nie to podpowiadane. x no to już się trochę zapętliłeś, bo to, że ktoś namawia do przebudzenia nie oznacza, że tworzy nowy program XD

Gość gość
niestety karmiona świnia chce dalej żreć, więc ktokolwiek wspomni, ze zabierze 500 zł obibokom, to nie ma żadnych szans, żeby wygrać cokolwiek. pis bardzo chce wygrać, żeby szwindle finansowe jakie robią pisiory nie wyszły za szybko na jaw.

Gość kknn
Eee nie prawda i jak obejrzysz jego wypowiedzi na YT (a znam chyba wszystkie) to jest to jasne jak słońce. Szkoda czasu na tłumaczenie, materiały dostepne dla wszystkich.

Gość gość
Korwin tak naprawdę zniszczył polską prawicę. Mam wrażenie, że takie jest jego zadanie. Podejrzewam, że jest zadaniowany z Moskwy i taki jest jego cel by niszczyć libertariańską prawicę nim zdoła się wybić w Polsce.

Gość kknn
Prezeso choruje i to nie na to o czym pisza gazety. Walka tak czy inaczej sie zacznie w samym PIS. Ale o społeczeństwie jak sie nie myslało tak tym bardziej mysleć sie nie będzie.

Gość gość
walka o władzę w pisie zniszczy pis. jarek polegnie na kolano czy cokolwiek, a pisiory sie podziela na sto odłamów.