Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzuch jak po ciazy

Polecane posty

Gość gość

Czesc, Na wtepie , mam 29 lat , nigdy w moim zyciu nie bylam szczupla . . Mam 166 wzrostu , moja maxymalna waga wynosila 80 kg to bylo w 2007 . Teraz waze 64 kg . Odkad pamietam moj brzuch by ''SMUTNY'' to znaczy moj pepek mial wielka kreche , a pepka wogole nie widac . Wie ktos moze co moze byc tego przyczyna ? Ostatnio widziaam na plazy Kobiety w wieku 45 lat z dziecmi i ich brzuchy wygladaly zupelnie jak moj , tylko ze ja nie mam dzieci . Czy jest jakas choroba ktora sprawila ze moj brzuch ZAWSZE byl taki dziwny

Gość gość
Odchudzanie nie jest prostą sprawą , ważne, żeby znaleźć sobie dobrą motywację. Jak na przykład wyjście bez skrępowania na basen lub plażę. Polecam ogólną zmianę stylu życia - więcej aktywności - spacery, rower, siłownia. Co do diety, najlepiej unikać fast foodów, słonych przekąsek i innego śmiecio jedzenia. Zobaczysz szybko efekty trzymając się produktów zdrowszych i zbilansowanej diety.Warto także zastanowić się nad sumplementacją czy środkami przyspieszającymi redukcję wagi. Z mojej strony mogę polecić Biphasic Slim który zwiększa tempo przemiany materii, powoduje ubytek masy ciała, zmniejsza ilość przyswajanych kalorii oraz odczuwalnie ogranicza uczucie głodu. Jeśli masz jakiekolwiek pytania czy chciałabyś dowiedzieć się czegoś więcej to skontaktuj sie z Gosią, ja od niej zamawiałam i jest wszystko w jak najlepszym porządku, kom 733 405 371. Trzymam za Ciebie kciuki, najważniejsze to się nie poddawać.

Gość gość Violetta W
A zastanawiałaś sie nad ,połączeniem diety z systematycznymi ćwiczeniami i dodaniem do tego Slimunox? Mi taka mieszanka pomogła w odchudznaiu