Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co facet musi ...

Polecane posty

Gość gość

Co facet musi miec, zrobic czy powiedziec , zeby kobieta sie z nim umowila? Nie szukam porady tylko interesuja mnie na wasze oponie i doswiadczenia kobitki.

Gość Q1
Facet dokonały powinien prawić na każde zawołanie komplementy. Powinien się nieustannie uśmiechać, najlepiej półgębkiem. ;) Poetą być powinien, uplatać wianki na głowę. Super gdyby był lekarzem czy księgowym, w garniturze. Kucharz, piekarz, akrobata zajmujący się dziećmi. I karmiący te dzieci piersią. Ba! ;) Morał taki o.

Gość gość
hahaha:-D

Gość gość
Jeśli jej się podoba to cokolwiek (no prawie :)) . Jeśli jej się nie podoba to cokolwiek by nie zrobił i tak się nie umówi

Gość gość
Jak jej sie podoba to nicnie musi mowic

Gość gość
17:41 Nie no, nie ma tak dobrze, jakiś ruch musi wykonać

Gość Q1
Co ma ręka do gadania, że wtrącę. ;)

Gość gość
Jak to nic nie musi? Musi, musi. Ileż takich historii znam, że się sobie podobali, a się rozminęli, bo żaden nic nie zrobił. Ja to bym chciała po prostu usłyszeć "podobasz mi się" albo "chcę cię lepiej poznać, chodźmy na kawę".

Gość gość
Musi się podobac w jakiś sposób danej kobiecie. Jeśli się nie podoba mi i że np. jest przystojny to nawet stanie na uszach i klaskanie jajami nie pomoże.

Gość Q1
Bo wypada kochać tych najprzystojniejszych chłopców, rację mam? ;) Powinien mieć piętę ;) Achillesa, ciało Herkulesa i conajmniej portfel Plutosa. ;) A tam w głowie to co, że dinozaur. ;) :-P

Gość gość
Masz rację tylko najprzystojniejszych, ale dla każdego oznacza to co innego. Ty też jesteś dla kogoś najprzystojniejszy, nie martw się :)

Gość gość
Dlaczego brzydcy lub średnio atrakcyjni ludzie mają ból dupy o to że płeć przeciwna leci na tych pięknych? To normalne i jako przedstawicielka tych pierwszych mnie nie rusza bo człowiek zawsze wybierze coś ładniejszego niż brzydszego. Jeśli ja bym miała do wyboru Herkulesa a suchoklatesa to chyba wybór byłby oczywisty.

Gość Q1
Nie martwię się tym, przestań już. I to jest wszystko, co chciałabym ;) powiedzieć na temat własnej osoby w danej chwili.

Gość Q1
Ja gustuję w brzydocie, jakkolwiek to sobie zinterpretujesz, doszukując się na swoją modłę. ;)

Gość gość
To gustuj ale nie licz że cały świat się dostosuje do jednego wyjątku który stanowisz gustujac w brzydocie.

Gość Q1
Aj tam, być wyjątkiem a wyjąkowym to znaczna różnica. Nie uważasz? Tak samo jak z brzydkim łabądkiem i łabądkiem. ;) Niby takie same a kompletnie inne.

Gość gość
To jak nazwiesz swoją odmienność to tylko kwestiach nazewnictwa.

Gość Q1
Nazewnictwo ma swój początek. Wyjaśnisz "wyjątkowość" w kontekście o którym mówimy? ;)

Gość Q1
A następnie jeśli zechcesz, wyjaśnij mi proszę głębokość wejrzeń. ;) Dobra, idę. Cześć.

Gość gość
Dlaczego ja mam wyjaśniać skoro to ty się za taką masz. Ja pisałam o wyjątku a to różnica. Której zresztą wyjaśniać nie będę bo liczę na szare komórki odbiorcy. A po drugie primo mi się nie chce. Pa

Gość gość
... wszystko. Kobietom chodzi o wszystko.

Gość Q1
Zawróciłaś mnie. ;) Napisałaś, że jestem wyjątkiem i przypisujesz mi jakobym ja te słowa wypowiedziała? Przeczytaj co napisałaś uważnie. Powinnaś, jeśli masz w sobie odrobinę przyzwoitości ;) wyjaśnić to czym szastasz na prawo i lewo. Tak się nie robi bliźnim. ;) :P

Gość gość
musi być miły,. czuły i nie wolno mu mnie ograniczac, strofować musi mnie wpsierać

Gość gość
gość dziś "musi być miły,. czuły i nie wolno mu mnie ograniczac, strofować musi mnie wpsierać" hehe:P

Gość Wystroilam sie jak beyonce
Co facet musi...?;-) Musi mnie soba zainteresowac,swoja osobowoscia,charakterem,pasja ,ktora posiada w zyciu;-)powinien byc czlowiekiem wyjatkowym w moich oczach,z charyzma....takich lubie;-)ktorzy mi imponuja...jesli chodzi o wyglad to kwestia gustu:) Zdarzylo mi sie poznac mezczyzne,ktory z poczatku nie robil na mnie wrazenia wizualnego,ale kiedy blizej go poznalam zaimponowal mi swoim talentem,ktory posiadal....byl swietnym tancerzem;-)ja tez lubie tanczyc ,wiec to mnie do niego przyciagnelo i dlatego zwrocilam na niego uwage.:) Napewno wazne jest tez to, jak facet zachowuje sie w stosunku do kobiety. Napewno powinien byc mily,kulturalny,dobrze wychowany,dbajacy o higiene osobista, schludnie ubrany;-) i ladnie pachnacy:)

Gość Wyladasz jak
Beyonce ??

Gość gość
Gosc 19.07 ale zeby go poznac, dowiedziec sie jaka ma pasje i talent to najpierw trzeba sie z nim spotkac. A jak doprowadzic do spotkania

Gość Wystroilam sie jak beyonce
Czy wygladam jak Beyonce?;-) Hehehe....nie zupelnie,jesli chodzi o skore to bardziej mleko niz czekoladka,oczy brazowe,dlugie brazowe wlosy,jesli chodzi o ksztalty to typowo kobiece....czyli biodra,pupa,biust na swoim miejscu;-) Podobienstwo do Beyonce...minimalne(chociaz kolor oczu ten sam )ale piosenki i ta energie ktora w sobie ma Beyonce bardzo lubie:)

Gość gość
dla mnie sie liczy jak facet jest ogarniety zyciowo. a moj to taka nie mota . gamon i zyciowo nie udacznik

Gość gość
Beyonce niezla kocica z ciebie ;)