Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie poszłam do knajpy ani z rodzicami, ani z kumplem, a teraz jestem głodna.Mam

Polecane posty

Gość gość

dość...Odmówiłam dwóm propozycjom (ale no z kumplem to było - jak na dzień świąteczny "rano", na taki lunch koło 14-15, nie dałam rady się wyszykować i ruszyć z łóżka, a starsi mi zaproponowali na 20 minut przed wyjściem, widząc, że jestem w koszuli nocnej, mówią, żeby niby dojechać taxą, ale przecież zanim wezmę prysznic itd., to wrócą xDD A nie chcę się stresować i fundować sobie pośpiechu, nie wiem, jakaś taka rozmemłana jestem, mam dość wszystkiego, nic sobie nie ugotuję dziś na serio, totalnie nie mam głowy do tego, dość mam :(

Gość gość
Muszę coś zjeść..Piję sobie sok świeżo wyciskany jabłuszko-marchew, ale co tu zjeść :o Na kawę mam ochotę, taką z eskrepsu (mam tylko kapsułkowy na razie :o ), może by podjechać na kawę na rynek, ale w sumie obiad wypadałoby zjeść, coś konkretnego, bo tak to bez sensu...

Gość gość
Co to za monolog? Załóż sobie blog.

Gość gość
Jeju nie wiem, jestem dzisiaj niezdolna do podjęcia najprostszych decyzji dzisiaj :o

Gość gość
gość dziś Co to za monolog? Załóż sobie blog. x Nie chciałoby mi się prowadzić codziennie :o Wolę już pisać coś fabularnego... Zresztą moim zdaniem publikowanie takich rzeczy na blogu jest bezużyteczne.

Gość gość
jezu, jestes taka tępa? zamow jakiekolwiek zarcie przez neta, skoro nie masz nawet jajek w lodowce, zeby sobie zrobic sadzone. 99% knajp dzisiaj normalnie pracuje. Pizzaportal czy inne i przywioza Ci zarcie do domu

Gość gość
Ja właśnie siedzę w knajpie, popijam pifffko i czekam na pizzę. :-D

Gość gość
Kurde! Gdzie ta pizza?

Gość gość
mi w taki upal wystarczy koktajl truskawkowy, juz zjadlam