Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przebarwienia na twarzy

Polecane posty

Gość gość

Cześć, jestem przed 40 i od kilku lat mam przebarwienia na twarzy. W sumie dwie plamy każda jak 5 gr ;) na nosie i policzku. Latem mimo stosowania kremów z 50 osłaniania twarzy plamy się odrobinę powiększają, teraz niestety zaczęły ciemnieć i pojawia się kolejna plama na czole :( Chodzę do kosmetyczki regularnie ona niby coś z tym robi,ale efekt jest mizerny. Teraz jesienią planuję ostre zabranie się za te plamy: kwasy i mezoterapia. Oby pomogło. Laser jest średnio rekomendowany - droższy a nie ma gwarancji skuteczności... Chciałam zapytać czy macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Może polecicie kosmetyki lub zabieg ?

Gość gość
wybielałam cytryną

Gość gość
do dermatologa !

Gość Pauliniak
Ja robi;lam zabieg kwasami na blizny po tradziku w Wyspie Piekna we Wrocławiu i efekt przerósł moje naśmielsze oczekiwania, kosmetolozka perfekcyjnie dobrała mi dawke teraz naprawde już po całej serii zabiegow trzreba się dobrze przyjżeć żeby cos dostrzec.

Gość gośćdebiiii
Bardzo pomógł mi zabieg kwasem ferulowym Ferulac Peel w klinice Dr Legrand w Krakowie. Miałam przebarwienia posłoneczne które powstały mi po intensywnym opalaniu. Zabiegi kwasem ferulowym rozwiązały mój problem całkowicie, bardzo polcam