Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość COzeMNĄnieTAK

Co ze mną nie tak?

Polecane posty

Gość COzeMNĄnieTAK

Zawsze wydawało mi się że znam swoją wartość w odniesieniu do mężczyzn. Nigdy za żadnym nie biegałam i "nie wygłupiałam się". Z resztą byłam w związku 14 lat , a mam 30. Był to mój pierwszy i wydawałoby się że ostatni mężczyzna mojego życia... Jednak rozstaliśmy się... Obecnie spotykam się ze starszym mężczyzną, który ma rodzinę. Jest mi źle z tym ale wiem, że mają "trudny związek" i jakoś łagodzę tym swoje wyrzuty sumienia... Niestety wcześniej się ów mężczyzna starał, a teraz nasze spotkania kończą się jednym i za każdym razem wyglądają tak samo. Myślałam, że tak prościej, bo tylko sex, który nawiasem bardzo lubię, ale zaczęło mi brakować... miłych słów, ekscytacji, Jego prawdziwego zainteresowania moją osobą i nie wiem, jak sobie z tym poradzić. Mogę być sama, ale czasem potrzebuje pieszczot, a wówczas On jest lekiem (nie bawi mnie sex z obcym facetem) tyle tylko że straszenie zaczęłam przeżywać te spotkania... Czuję żal do siebie, że znów się na to zgodziłam i do niego że nie zachowuje się jak na początku po czym znów idę na umówioną godzinę na spotkanie. Jak to okiełznać, jak sobie z tym poradzić? Co zrobić by być dla siebie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować