Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa w dzień dziecka uderzyła swojhą wnuczke w twarz wasza ocena

Polecane posty

Gość gość

Wkurzyłam sie niesamowicie dziś. Moja Sandra wchodzi w taki dziwny okres gdzie wszystkich bije, my z mężem staramy sie zawsze przytrzymywac jej rączki i mówimy, że żle robi, że to boli i to nieładnie. Ma dopiero 4 lata. Pojechalismy dziś rano przed pracą do teściowej zawieżć mała bo opiekunka sie rozchorowała by z nia posiedziała. Wzieła ja na ręce, i mała w pewnym momencie chciała cukierki, ja powiedziałam, że nie bo śniadanie najpierw, mała sie rozzłościła i uderzyła teściową w twarz lekko, teściowa do niej z gęba, nieładnie i tak nie wolno bo to boli, a mała znowu ja walnela i mocniej i pluła nie zdązyłam zareagować nawet, a teściowa oddała małej i uderzyła ja tez rękach. Mała sie rozpłakała, nikt nigdy jej nie uderzyl nie mogłam jej uspokoić, sama wybuuchłam płaczem. Moj K nic nie powiedział, wkurzyłam sie zrobiłam awanture i kazałam sie zabrac mu z dzieckiem do domu.Nie poszłam do pracy przez nią. Mój K do tej pory nie widzi problemu i tesciowa tez nie. Jestem strasznie zła dzisiaj. Powiedzcie nie miałam racji??W końcu to 4 letnie dziecko.

Gość gość
Mam nadzieję, że szef usprawiedliwi ci ta nieobecność, jak mu wytłumaczysz dlaczego nie poszłaś do pracy :D

Gość gość
To nudne prowo już bylo

Gość gość
prowo, nie znam nikogo kto bije w twarz, a jak już bije to nie przy świadkach