Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tegoroczna sierpniówka

termin w sierpniu

Polecane posty

Witam wszytskie przyszłe mamy, szczególnie te, które będą rodzić w sierpniu! Mam termin na 25 sierpnia, więc zostało mi jeszcze trochę ponad 2 miesiace do końca. Mam nadzieję, że dam radę, tym bardziej, że od 3 tygodni jestem na podtrzymaniu - miałam skurcze i mam rozwarcie. Biorę Fenoterol i przymusowo siedzę w domciu :( Przynajmniej nie mam do czynienia ze stresem w pracy i bardzo się przez te ostatnie tygodnie wyciszyłam. Płci dziecka jeszcze nie znam, bo na usg odwraca się tyłkiem do pana doktora ;) Kochane Przyszłe Mamuśki- napiszcie co u Was słychać. Może wtedy będzie mi łatwiej przetrwać ten przymusowy wypoczynek. Pozdrawiam.

Gość marika25
Witam Cię serdecznie.....,i pozdrawiam. Nie załamuj się . Wiem ,że jest ciężko siedzieć w domciu kiedy za oknem jest ładna pogoda. Ja mam termin na 26 sierpnia i ten ostatni trymestr strasznie mi się dłuży. Chciałabym mieć już to wszystko za sobą. Szczeólnie ograniczenia wypływające z bycia ociężałą. Chciałabym robić tak wiele rzeczy , ale nie starcza mi na to sił. Ale i tak jestem szczęśliwa i życzę Ci tego samego. Pa...

Gość Ninka35
Mam termin na 2 sierpnia, ale wydaje mi się, że w końcówce lipca będę już po. Nie wiem dlaczego, ale takie mam wrażenie i nastawienie. Chodzę do szkoły rodzenia, jest mi coraz ciężej i nie mogę się już doczekać momentu, kiedy przytulę moją kruszynkę. :)

Fajnie, że jesteście :) Ja nie jestem załamana, że muszę siedzieć w domciu, tylko trochę czas mi się dłuży. Na dwór też na szczęście mogę wychodzić, a posiadam dość ładny ogródek, więc leżaczek, cień czereśni i leżenie bykiem :) Do szkoły rodzenia też chciałam chodzić, ale niestety, nie mogę :( Rzeczywiście staję się ostatnio coraz bardziej ociężała, każde odwrócenie się w nocy z boku na bok wymaga pobudki, tym bardziej, że jestem przeczulona na tym punkcie, bo nie wolno mi wykonywać żadnych gwałtownych ruchów. Z wanny pomaga mi wyjsć mężuś, wogóle nie wiem co bym bez niego zrobiła... jest taki troskliwy i kochany.... Ech, Moje Drogie.... musimy dać radę! Byleby do sierpnia! Pozdrowionka gorące dla wszystkich~!

Gość ale fajnie
sierpniówka - u mnie tez miał być Kondrad lub Zuzia:D

Gość Kajaaa
Ooo fajnie ja też rodzę w sierpniu, dokładnie mam termin na 15sierpnia, to moje 3 dziecko, na świecie jest już dwóch chłopaków a teraz będzie córcia :) Mała będzie miala na imie Nadia, mała Nadeczka :) Będzie dobrze, zobaczycie :)

Gość lipcówka
witam wszystkie przyszłe mamuśki !!! ja też siedzę w domku (muszę) i już czekam na moje maleństwo prawdopodobnie Olgierda, chyba że będzie niespodzianka i urodzi się dziewczynka, w każdym razie termin mam na 31 lipca ale wcale się nie obrażę jeśli zabaczymy się troszkę wcześniej. Macie jakieś sposoby na zabicie czasu ? Przeczytałam już wszystkie zaległości książkowe, gazet mam tyle że oddam chyba do skupu makulatury, dobrze że wreszcie przestało padać ! buziaczki

Gość Kajaaa
Wiesz ja to mam prawie zawsze cos do roboty, syn ma 15 miesiecy i nie daje mi spokoju, starszy przewaznie jest w zerowce, maz go przyprowadza jak konczy prace, takze musze miec oczy dookola glowy ;) Poza tym jestem juz "lekko" ociezala :0 Odpoczywaj dużo ( wiem, wiem, pewnie powiesz ze niczego innego nie robisz ;) ) bo pozniej to juz bedziesz miala malo czasu jak na swiecie pojawi sie maluszek :) Ja już chciałabym małą zobaczyć, chociaż z drugiej strony niech siedzi sobie jeszcze w brzuchu, tam jej lepiej i bezpieczniej :D Dziś "pożarłyśmy" torbę makaronu chyba 450g z truskawkami i śmietaną :) Pozdrowienia!

Gość JUZ SIERPIEN - SONDA
NIE CHCE WAM SIE PISAC, CHWALIC, JESTESCIE ROZZALONE JAK TO SIE SKONCZYLO CZY NIE MACIE CZASU PISAC???

Gość no co z tym sierpniem

Gość i co zadna nie chce sie pochwa
lic maluchem? nie ma sie czym chwalic?

Gość jestesmy zawiedzione wiec
nie ma sie czym chwalic