Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś 40 stka Rozenek. Co sądzicie o wieku, który podaje?

Polecane posty

Gość gość
To prawda. W latach 60 i 70 tych bycie rodzicem w wieku 20 czy 24 lat było powszechne. To ci, którym pierwsze dziecko rodziło się jak mieli np 27 lat, uważali byli za starszych rodziców. 32 latka w ciąży uważana była za calkiem za starą. A jak Rozenek ma 40 lat, to ja mam 25 :D Twarz może być wygladzona przez różne zabiegi, ale ksztaltu owalu twarzy, bruzdy od nosa, nie zmienisz. Tak sama wiek zdradza szyja i dłonie. Chyba, że jest starzej wyglądająca 40 tka Dobrze się trzyma jako 46 latka ale jak ma 39 czy 40, to wygląda poważniej na swój wiek,

Gość gość
Przecież ona jest bezpłodna. Moze ma jakieś zaburzenia hormonalne albo inne choróbsko ją dręczy i tak się postarzała.

Gość gośćCHY
Chyba mi się komentarz nie dodał. Myślę, że ona może mieć te 40, a wygląda bardzo staro z powodu jakiegoś choróbska albo zwalonych hormonów. Przecież jest bezpłodna. Co do programu to swego czasu szła w zaparte, ze źle jej podpisali wiek na ekranie. A co do zdjęć ze szkoły,ostatnio ktoś wygrzebał zdjęcie ze szkoły baletowej 1988-97 i tam jest kobieta identyczna z Rozenek.