Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę swojego zycia

Polecane posty

Gość gość

Poważnie myślę o samobójstwie. Moje życie jest beznadziejne. Nic się nie układa. Mam 23 lata i łysienie. Dodatkowo krzywa twarz która musi być poddana operacji ponieważ mam wadę zgryzu. Wyglądam tragiczne. Próbowałem ćwiczyć na siłowni i po dwóch latach treningu nabawilem się wyłącznie kontuzji. Na studiach sobie nie radzę, nie potrafię się niczego nauczyć. Kobiety nigdy sie za mną nie oglądały. Wszelkie próby podrywa kończyły się na odrzuceniu albo ucieczce. Raz zostałem zdradzony. W końcu poznałem dziewczynę której się spodobałem ale ona cóż... Nic do niej nie czuje. Jestem paskudny. Sam bym ze sobą nie chciał się umówić. Nic mi w życiu nie wychodzi. Żyje sukcesami sprzed 10 lat. Myślę o samobójstwie bo mam dość życia w którym ciągle mam coś akceptować a nie mam żadnych przyjemności nie licząc masturbacji.

Gość gość
jeśli marszczenie konia to dla ciebie niewystarczająca przyjemność, to możesz zacząć jeszcze pić alkohol, palić papierosy i ćpać kokainę - będziesz miał dużo przyjemności a o zdrowie nie musisz się martwić skoro i tak nie zależy ci na życiu :D

Gość gość
Pieniędzy tez nie mam niestety. Jestem biedny brzydki łysy i szczerbaty. Naprawdę od życia nie mam nic.

Gość gość
Mam o wiele gorzej od Ciebie, a jestem kobietą, kilka lat starszą.

Gość gość
to może się razem poruchamy na osłodę?

Gość gość
Sukcesy sprzed 10lat?co to za sukcesy jesli mozna zapytac. A na pocieszenie to mam 40l mieszkam od 16l za granicą i h...a tez osiągnąlem. Nie dosyc ze na obczyznie to jeszcze skromnie. Ale pier)dole nie bede sie targal na zycie,wiekszą polowe juz mam za sobą wiec chce zobaczyc co Bog sadysta przygotowal mi na drugą część zycia..