Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję że on nie jest moim wymarzonym

Polecane posty

Gość gość

Widzę jaki jest we mnie zakochany, jestem z nim 1,5 roku, ale nie umiałabym twierdząco odpowiedzieć na to, że on jest moim wymarzonym, na to, że chcę być z nim do końca życia (mogę, ale nie jest to moje marzenie, jakkolwiek to nie brzmi) i tak dalej. Równocześnie dobrze nam ze sobą, dobrze się dogadujemy. tkwić w takim związku?

Gość gość
Weszlas w zwiazek zeby nie być sama czy jak?

Gość gość
Wszystkie baby to kłamczuchy!

Gość gość
Weszłam go bo bardzo lubiłąm i chciałam dać nam szansę.

Gość gość
A sporo facetów odrzucałam.

Gość gość
ale jaki on jest?

Gość gość
Można na niego liczyć w każdej sytuacji, mamy wspólny język, jest dobrym człowiekiem. Nie ocenia ludzi powierzchownie.

Gość gość
Wady ma głównie jeśli chodzi o relacje z otoczeniem: nie jest w ogóle wygadany, zastanawiam się jak to będzie, bo idziemy w wakacje na wesele do mojego kuzyna, a on jest mrukowaty. urodziwy też nie jest ale to już kwestia osobnicza. Okropnie się ubierał (wyobraźcie sobie wysokie skarpetki do adidasów i bermudy w 30 stopniowym upale) ale trochę go nauczyłam, choć nadal super nie jest.

Gość gość
chodzi jaki jest z charakeru? czy jest tobie w stanie dac to czego kobieta oczekuje w zwiazku od mezczyzny? na to patrz. moj to kompletna porazka. nie moge patrzec na niego. wrecz zygam nim a mieszkamy razem.

Gość gość
Eh bredzisz jak stara panna/stary kawaler hehe Ten za gruby, ta za luzna.... sama nie wiesz czego szukasz.... kota na wszelki wypadek masz?

Gość gość
Wsparcie, poczucie bezpieczeństwa i tak dalej - jest. Męskość, stanowczość - nie do końca. Choć np. uparcie za mnie płaci etc. Ale jest nieśmiały, mało wygadany (przy obcych ludziach właściwie nie spełnia jakiegoś minimum small talka, przy np. moich rodzicach etc - jest znośnie). Chodzi na terapię, ale ciężko o efekt.

Gość gość
Denerwuje mnie wieloma detalami. Boi się też wielu rzeczy np "ja tu nie stanę, bo ktoś będzie chciał przejechać!" a stanąłby tym cholernym autem dosłownie na niecałą minutę. Ale na drodze już prędkość przekracza :P

Gość gość
No to chyba powazna sprawa, jak widzisz że ktoś jest taki zakochany w Tobie i przyszłość z Tobą planuje, a Ty jesteś na to trochę obojętny, ale jak jesteś niekumaty, to nie moja wina.

Gość gość
nie badz z nim

Gość gość
a le ma prawko. a moj ciagle zawadza. jak klacz stanie w sklepie i ludzie przejsc nie moga. zyciowy glupek i gamonm.