Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceci naprawdę tak często myślą o seksie

Polecane posty

Gość gość

jak piszą choćby w internecie?

Gość gość
Nie wiem, ale raczej tak, ja osobiście nie generalizowałabym tutaj płci, bo ja jestem kobietą, a też często o tym myślę, nawet to robię ze swoim przyjacielem, ale jest to na zasadzie ukladu, że uprawiamy seks, a nie na zasadzie związku.

Gość gość
Dziękuję za całkiem bezwartościowy komentarz.

Gość gość
Zadajesz pytanie na kobiecym forum, gdzie są praktycznie same kobiety. Nie wiem o czym faceci myślą, ale nie sądzę, żeby był to tylko seks jak piszą w jakiś brukowcach. Po za tym gdzieś indziej ja sama czytaam, że kobiety również myślą o seksie i to wcale nie mniej, niż faceci

Gość gość
Jest tu wielu mężczyzn. Nieraz pisałam tu właśnie do nich i dostawałam odpowiedzi. Opinia kobiet mnie nie interesuje.

Gość gość
Nie zaznaczyłaś że chodzi Ci wyłącznie o opinie facetów, pytanie jest bardzo ogólne, zresztą skąd masz pewność że odpisuje Ci naprawdę facet? ;)

Gość gość
Głównie jak jestem zakochany a tak normalnie co drugi dzień mi się chce ale nie żeby bez przerwy myśleć

Gość gość
To chyba logiczne i nie musiałam zaznaczać. Nie mam pewności, to też jasne. Choć są tu niektórzy stali bywalcy i widać że to mężczyźni. A raczej byli. Przez ten spam wiele osób się stąd wyniosło.

Gość gość
14:29 Nie, Twoje zapytanie jest w osobie trzeciej, co jak najbardziej pozwala przyjąć że pytasz ogólnie wszystkich, nie skierowałaś go bezpośrednio do facetów (Czy Wy faceci...) ani nie dopisałaś - proszę o odpowiedź panów. Brak doprecyzowania. Jeśli ten temat naprawdę Cię interesuje to zamiast pytać na forum może poczytaj lepiej jakieś badania, jeśli chcesz mieć miarodajne wyniki. Chyba, że pytanko jest zwykłym sposobem "ściągnięcia" panów by sobie z nimi powymieniać słówka ;) Tak czy siak, powodzenia.

Gość gość
Jeszcze troszeczkę i bedzie sexik :)

Gość gość
Tzn jak często - pytanie jest niedoprecyzowane.

Gość gość
A co Ci da ta wiedza?

Gość gość
Młode mięsko to się pomyśli

Gość gość1123
zalezy od humoru, sytuacji w pracy, czy wyspany, najedzony itp. zdarzaja sie dni, gdzie ani razu, a czasem caly dzien mnie nie obchodzi nic innego. nie da sie jednoznacznie odpowiedziec

Gość gość
a co znaczy "tak czesto"? budzisz sie rano, trzeba sie zebrac do roboty, nawet jesli na spokojnie z zapasem czasu to i tak najpierw mysli sie o ogarnieciu na najblizsze pare godzin. jak pracujesz a nie udajesz, ze pracujesz, to tez raczej czasu nie ma. po robocie to sie myli o tym co trzeba bedzie zrobic jak sie wroci do domu... albo.. zanim. ups, braknie chleba, moze warzyw... albo dostnie sie liste, bo polowicy sie nie chce. no i czesc. wieczor, zjesc, ogarnac siebie i dookola siebie, uregulowac terminy, moze pogadac ze znajomymi, pomoc dzieciakom? kladzie sie w koncu czlowiek... ale oczywiscie, glowa boli. no to po ch... myslec w ogole i robic sobie na cokolwiek nadzieje? serio... "tak czesto" to chyba tylko w nastoletniosci.