Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wirus hpv a ciaza

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich ponad tydzien temu poronilam i mialam robione lyzeczkowanie. Ciezko mi jest sie po tym wszystkim pozbierac wokol mnie wszyscy w ciazy moja kolezanka rodzi jak sie o tym dowiedzialam to sie ucieszylam a zarazem tez zaczelam plakac ze ja wlasnie swoje pierwsze dziecko stracilam i ze nigdy juz nie zostane mama jeszcze w dodatku ten wirus po lyzeczkowaniu na qypisie ze szpitala mam napisane ze mam klykciny sromu i szyjki macicy czy przez to nie bede mogla miec dzieci. Jak wy przeszlyscie strate dziecka i po jakim czasie zaszlyscie w ciaze ? Ja bardzo chce byc w ciazy znowu ale meczy mnie to ze teraz znowu z miesiaca na miesiac myslenie czy sie uda i ze starania moga potrfac dlugo. Jakie mam szanse na ciaze majac tego wirusa?Dziekuje za odpowiedzi

Gość gość
Często podczas badań cipki dochodzi do groźnych zakażeń i to mąż pilnuje by nie doszło do zakażeń podczas badań i zabiegów mam prawo do obecności męża. A co do poronienia to w Niemczech koleżanki chłopaka zachęcano do obecności podczas zabiegu przy poronieniu. Taka obecność jest ważna bo nie ma depresji. Lecz w Polsce w większości są chamowaci ginekolodzy i niepozwalaja na obecność osoby bliskiej podczas badań i zabiegów a ma prawo pacjent mieć osobę bliską. Również wyprasza sie z badań czy zabiegu by zgwalcic pacjentki jak ten co dostał tylko 4 lata więzienia "Co za bydlak! Zamiast pomagać pacjentkom, ginekolog Piotr P. usypiał je i gwałcił. Tak było w przypadku 24-letniej Joanny*. Kiedy podczas zabiegu wybudziła się z narkozy, z przerażeniem stwierdziła, że lekarz... penetruje ją swoim penisem!" !

Gość gość
Tak jest to słuszne spostrzeżenie że podczas badań nabywa się wirusy gdyż sam by tam się nie dostał. A są osoby co współżyją tylko z jednym partnerem i odwrotnie. Co innego gdyby to było u prostytuyki z wieloma partnerami! Dlatego należy zważyć by podczas badania pilnował ktoś bliski by nie dochodziło do różnych zarażeń. Również podczas porodu nabywa się wiele zakażeń gdy brak sterylnosci.

Gość gość
Wyleczyć leb pojebana kretynko

Gość gość
Z faktami nie wygrasz debilu! A skąd te wirusy nabywamy skoro mamy jednego partnera prawiczka. Rozumiem jak ma prostytutka może coś złapać. Więc tylko zakażaną podczas badań pochwy!

Gość gość
Mi nigdy nie pozwolili na obecnosc chlopaka przy badanich

Gość gość
Od takiego zboczeńca ginekologa nie chodzimy a odmowę się nagrywa i składa pozew z nagraniem odszkodowawczy nawet do 100000 zł w systemie pozaprocesowym za przezyty stres przez pacjenta i naruszenie jego stanowienia o sobie czyli UBEZWŁASNOWOLNIENIE! Również skarga do izby lekarskiej na zboczeńca bo o swojej intymności zawsze decyduje pacjent nie zboczony ginekolog!

Gość gość
Jestes chora psychicznie powinnas się leczyć

Gość gość
17.41 i 19.16 zboczony ginekologu chiałbyś by były same i tak jak ten ostatnio ujawniony z Zabrza ginekolog gwałcący pacjentki bo były same i bezbronne! Dlatego najlepiej do kobiety i z osobą bliską by pilnowała sterylnosci gdy się zarazisz przekarzesz mężowi i nawet dzieciom przez korzystanie z jednej łazienki! A do faceta ginekologa gdy jesteś sama może molestawać bezkarnie palpacyjnym robiąc placówkę udając że nie może znaleźć jajników! Gdy ginekolog wyprasza osobę bliską dochodzimy bo jest zboczencem! !!!

Gość gość
Ostatnio słyszałam że około 100000 pacjentek jest zarażonych wirusem i muszą mieć usuwaną macicę z jajnikami a gdzie tym samym wirusem panie dr. się zaraziły jak nie podczas profilaktycznych badaniach pochwy skoro nawet lekarze się zarążaja bo nie wiedzą co to sterylnosc jeden nawet miał przeszczep wątroby!