Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zaczac funkcjonowac z wypaczonym poglądem na kobiety

Polecane posty

Gość gość

nieufam kobiet nie szanuje nie umie zwami rozmawiać i nie nawidze gdy tańczycie zinymi ostatnio 3 razy kosza dostałem nieumie wybierać dobrze każdy mój wybór to klęska i zły. ma ktos pomysł jak sobie poradzic z samotnoscia i zaufac kobiecie gdy sie nienawidzi kobiety ??nie niemam kobiety ale muszze sie nauczyć normalnosci przynajmniej udawac ze mi nie zalezy odrazu na sexie tylko coś wiecej tak samce najczesciej zaliczaja babki

Gość gość
Ty jesteś jedna wielka klęska. Idz do psychiatry, bo wszystko burzysz.

Gość gość
Musisz pracować nad sobą. Z takim myśleniem na pewno nie przyciągniesz kobiety jakiej pragniesz, gwarantuję Ci to. To wszystko sprowadza się do prawa przyciągania. Przyciągasz to kim jesteś. Jeśli jesteś pozytywnym człowiekiem z wartościami, to takich ludzi i takie dusze przyciągniesz.

Gość gość
ja nic nierzyciagam ani ladacznic ani dobrych kobiet nic !!!

Gość gość
szczerze wczoraj mnie tak dobily kobiety bo zinymi tanczyly ze mialem dosc wszystkiego nawet zycia powoli

Gość gość
Odpychasz swoim zachowaniem i dajesz rany.

Gość gość
oo mioze tak ale jak mam kochac osobe gdy ta spała zinym wrecz miala mnie zanic i sie szmacila z jsakims dupkiem.

Gość gość
Nie, mój A jest kochany :)

Gość gość
i patrzysz sie nate skurwione pary które liża sie wręcz dupczyłyby sie nascenie gdyby mogły powoli no na parkiecie ah obłąpiaja udami i dosiadaja faceta podczas tańca zdziry

Gość gość
A. to już się dawno nie liczy .

Gość gość
Ciagle jakiś dupek wcina się z tematem A, bo chce być zauważony. A to już przeżytek , zadnych wspomnień zero kontaktu.

Gość gość
wsense cosie nieliczy do holery to ze wolała sie kurwic z kims inym niz mnie poznac mogłyby chcociaz odrobine sie postarać okontakt to nie i huj zdyhaj w samotnosci .

Gość gość
Zgłaszam cię :)

Gość gość
a kim Ty jesteś, i kto się z kim kurwil? bo może to tylko twoje urojenia.

Gość gość
i takie to jest z kobietami jedne fajne inne podłe .

Gość gość
znasz jakies dizewice bo ja praktycznie nie wszedzie jakieś lewe zwiazki obmacywanki i tanczenia zamiast kolomnie siedziec to sie szlajaja z jakimis szumowinami.

Gość gość
Tu wiekszosc panów ma urojenia i skrzywioną psychę. Tylko kobiety myślą sensownie, dlatego ich tu nie ma

Gość gość
kobiety mysla sensownie bo je ini zaliczaja to jak jaabym zaliczał to teżbym sensownie myslał a comi tam sie starac ota idiotke jak mialbym ina anie sam jesteś zupełnie głupie chamskie podejście kobiety sa podłe i koniec!

Gość gość
Kogo miałeś na myśli ze wolała się kurwic z innym niż cie poznac?

Gość gość
90% kobiet albo 95% wola tanczyc zinymi hujami zamiast mnie poznac zdradzieckie mędy ;/ bo nieprzystojny jestem abezsensu lepiej jakbym nieżywy był.

Gość gość
Czy ty być z Afryka?

Gość gość
Jestem kobietą i mogę to samo o was powiedzieć, bo pokochałam człowieka. Poszłam z nim do łozka nie dla zabawy i dla jednorazowej przygody, zaufałam mu, a potem potraktowal mnie jak potraktowal/ zero spotkań, blokowanie mnie, wypisywanie "spierdalaj -nie znamy się"/. Ja nie zamierzam wirtualnei śleczeć przy nim, bo dla mnie to żadne zycie i poznawanie kogos. Byłam tu dla niego dla D. to ze wcina się jakiś przygłupi schizofrenik na litere A, który sobie uzurpował prawo do mnie i każdy go slucha z zapartym tchem , to już nie moja wina. Ja jak pokocham to pragnę rozwijać to od razu, a nie za 6 lat jak mu się zachce.

Gość gość
moje uczucia pewnie oddały juz jakiemus dupczycielowi który je wykorzystał bo to wolały niż mnie wolaly kogos kto je wykorzysta nachwile niz mnie poco takie życie?

Gość gość
trzebabyło mu niedawac dupy przysmażyc jaja dac mu środek na przeczyszczenie przywiazac do łóżka zgwałcic upodlic jego wysoką samo ocene do zera zdegradowac go zniszczyc kobiety sa specem w niszczeniu .

Gość gość
oddałas mu dziewictwo pewnie cos najpiekniejszego co miałaś dla tekiego scierwa.

Gość gość
To trzeba było zaczekać z seksem 2lata

Gość gość
ide spac pujde dzis znowu na impreze moze sie wkoncu zabije. coto zaszycie skoro kobiety zaliczaja rucahacze a tacy jak ja wzasadze sa niepotrzebni skurwiony czas

Gość gość
Jak facet ma zniszczony umysł, widzi tylko swoje komleksy i porażki i boi się, to niech się nie tyka kobiet. Mi nikt nie odda tego co przeszłam przez ostatnie trzy miesiące. Jestes upośledzony, zle funkcjonujesz to szukaj w upośledzonych dziewczyny!

Gość gość
Sama jesteś sobie winna bo dałaś zbyt szybko dupy

Gość gość
Macie zawsze wytłumaczenie, albo za szybko -trzeba znalesc inną , albo za wolno-trzeba znalesc inną. Patologia zawsze będzie patologią bez uczuć i bez empatii, takie gowniane dno, do zdechniecia.