Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja rodzina zapomniała omoich urodzinach.

Polecane posty

Gość gość

I nikt nie złożył mi nawet życzeń. Przykro mi,bo ja pamiętam zawsze o każdym:(

Gość gość
Może szykują przyjęcie niespodziankę?

Gość gość
Wątpię.Od urodzin minął już tydzień.Co roku jest tak samo-zapominają.Później może sobie ktoś przypomni i wtedy słyszę 'Aaaa..Ty miałaś urodziny..zapomniałam( i tu 100 powodów dlaczego tak się stało). Przykre to.Ani telefonu,ani sms'a nawet.:( Ja pamiętam o każdym. Ale w drugą stronę to tak nie działa.

Gość gość
Przykre, więc zastosuj tą samą zasadę

Gość gość
Zignoruj wiem że ciężko i trudno ale zacznij ludzi traktować dokładnie tak jak oni ciebie... Nie ma dla ciebie nie ma od ciebie. Moi też się na uczyli że kaska zawsze będzie pamiętać i że zawsze zadzwoni a teraz całe gow... Nie ma dla mnie niema ode mnie. I powiem Ci coś więcej pewnie też cię nie yt szanują... I już wiesz co zrobić by zaczęli poprostu olewa i być chamska. Niestety taki mamy pojebany klimat... Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.

Gość gość
Nigdy nie chciałam się 'zniżać do ich poziomu',poza tym myślałam,ze jak ja będę o nich pamiętać to oni o mnie też.

Gość gość
Mam tak samo. Nikt nie sklada mi zyczen na urodziny czy imieniby. Na swieta pierwsza dzwonie czy sms zeby nie bylo mi smutno ze nikt nie sklada. A tak jest chociaz to beznadziejne wzajemnie.

Gość gość
gość dziś Tak, nie szanują. Wychodzą z założenia,że skoro nie mam ani męża ani dzieci to mam czas ,aby koło nich codziennie biegać (dziadkowie). Jak odmówię to obrażeni . Dziękuję za życzenia :)

Gość gość
A le macie problemy,ja poprostu mojemu facetowi mówiłam tydzień wcześniej że będę miała urodziny i tak samo imieniny i walentynki,a on albo sam coś kupił albo wziął mnie do sklepu np.jubilera i po klopocie

Gość gość
A le macie problemy,ja poprostu mojemu facetowi mówiłam tydzień wcześniej że będę miała urodziny i tak samo imieniny i walentynki,a on albo sam coś kupił albo wziął mnie do sklepu np.jubilera i po klopocie

Gość gość
Znam to, o moich tez czesto zapominaja...

Gość gość
Jak ja bym chciała żeby moi tesciowie o moich nie pamiętali,bo takie życzenia mi zawsze składają ze szlak mnie trafia

Gość gość
Niech Ci się spełniają marzenia, szczęście nie omija, zdrowie kwitnie, radość puka do okien każdego dnia, a wszelkie troski i niepowodzenia niech trzymają się z daleka za grubą szybą.