Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćZazdrosnica

Panowie powiedzcie proszę

Polecane posty

Gość gośćXX
Rudowłosa, zielonooka pieguska... O kurka!... Mrrrr... ;) I Ty się dziwisz, że się w Tobie zadurzył Lorelei?...

Gość gość
hejka, Koniec ciężkiego dnia, ciepło się robi, fajne popołudnie się zapowiada, jakieś plany?

Gość gośćZazdrosnica
gość dziś Owszem kawa była pobudzajaca, dziękuję ;-)

Gość gośćZazdrosnica
gośćXX dziś Jestem świadoma, że działam w jakimś tam stopniu na mężczyzn ale bez przesady. Kobieta jak każda ;-)

Gość gość
trochę chłodem powiało od tego pobudzenia, mylę się?

Gość gośćZazdrosnica
gość dziś Hej, dzień jeszcze długi ;-)

Gość gość on
Zazdrośnica a jak działasz na mężczyzn?

Gość gość on
Albo czym?

Gość gość
Jeśli masz 85 pod biustem to jesteś mocnej budowy albo gruba. Jak jesteś taka niska to musi być trochę ciała u ciebie.

Gość gośćZazdrosnica
gość dziś Ależ Ty dociekliwy/a. Aktualnie nie jestem "gruba,nie mam ciała i nie mam mocnej budowy ciała " normalna postura.

Gość gośćZazdrosnica
Nie czuję tu żadnego chłodu ;-) jak działam na mężczyzn? Hmmm to pytanie jest skierowane nie do tej osoby co trzeba.

Gość gość on
Skoro wyglądasz tak jak mówisz, a raczej zaprzeczasz ze tak nie wyglądasz to mogę się już domyślać czym działasz na mężczyzn. Lubisz kusić swoim ubiorem?

Gość gość
Jak masz metr pięćdziesiąt w kapeluszu i waga normalna to skąd aż 85 cm pod biustem jak moja żona znacznie wyższa i normalnej wagi ma 80 albo 75 pod biustem i C albo B to napewno. Ale napewno nie 85 bo kupuje jej bielizne ale jeszcze sprawdzę. I moja żona ma prawie 170 to dziwię się jak ty możesz mieć 85 c przy tak małym wzroście.

Gość gośćZazdrosnica
gość on dziś Mylisz się. Jestem szczupła, niska i kobieca. Nie ubieram się wyzywajaco, to zdecydowanie nie mój styl. Wyznaje zasadę ,że mniej nie zawsze oznacza lepiej. Jeśli facet chce sobie popatrzeć, musi sobie na to zasłużyć ( taki zarcik) ,ponoć macie bardzo dobrze rozwinięta wyobraźnię ;-) Jestem żoną, matką ale przede wszystkim kobietą i nie muszę zabiegać o to aby podobać się komukolwiek, znam swoją wartość. Nie chodzę porozbierana a wręcz przeciwnie, a jeśli nie podoba się komuś to niech się nie patrzy, proste;-)

Gość gośćZazdrosnica
W porządku niech Ci będzie. Mama mówiła, że upartym trzeba ustąpić :-P żyj w swoim przekonaniu. Koniec dyskusji na temat mojego biustu. Dziękuję za uwagę :-)

Gość gość on
Tylko na temat biustu ? Czy koniec dyskusji w ogóle?

Gość gośćZazdrosnica
Dyskusja trwa, pomijając mój biust ;-)

Gość gość on
A może przeniesiemy dyskusję na priv?

Gość gośćZazdrosnica
gość on dziś Czy już wcześniej nie wyrazilam się dość jasno? Nie utrzymuje zadnych kontaktów ;-)

Gość gość
Hej, uszanowałem Twoją decyzję i to nie mój pomysł.

Gość jpnz
Czym kieruje się mężczyzna ? Facet i kobieta mają swoje potrzeby.Do życia potrzebne są tlen, jedzenie ale i sex. Najlepiej jeśli sex jest połączony z miłością.Jeśli jest sam sex, to też jest wspaniale ale na trochę innej płaszczyźnie. Może jest i płytszy ale za to z pewnością może być np. bardziej wyuzdany ( z żoną nie praktykuję analu , masturbacji - z kochanką tak ). Jeśli facet zapewnia dyskrecję , szacunek i bezpieczeństwo , to praktycznie zdecydowana większość kobiet nie będzie miała większych oporów by pójść z nim do łóżka. A co sądzi o takiej kobiecie ? Możesz się zdziwić ale traktuje ją z większym szacunkiem niż takie ograniczone kulturowo i religijnie świętoszki , które by chciały ale mają zahamowania. Kogo darzysz większym szacunkiem ? Osobę otwartą, świadomą swych potrzeb i swojej wartości czy zakompleksiona kurę domową z różańcem w ręce. Spytaj znanych Ci facetów ,czy ruszają ich kobiety w stylu prof.Pawłowicz, działaczek z radia Maryja czy rzeczniczki PiS ? Oczywiście takie postrzeganie kobiet dotyczy facetów , którzy - jak napisałem - zapewnią Ci poczucie bezpieczeństwa i szacunku. Nie dotyczy prymitywów spod budki z piwem czy małolatów chcących zaimponować kolegom. Jeśli jesteś normalną i zdrową kobietą , to masz swoje potrzeby i fantazje . Czy jest coś złego ,że możesz je zrealizować nikomu przy okazji nie szkodząc ?

Gość gośćZazdrosnica
gość wczoraj Hej, trochę się gubię od tego pomarańczowego gościa :-)

Gość gośćZazdrosnica
jpnz dziś Jest dużo racji w tym co napisałeś i powiem Ci, że przekonały mnie argumenty zawarte w Twojej wypowiedzi. Myślę, że spróbuję kiedyś takiej zabawy. Życie jest zbyt krótkie ;-)

Gość gośćZazdrosnica
Cicho, smutno :-(

Gość gość
no cóż, chłodem powiało, dowiadywać się nie wolno, atencja na pstrym koniu, itd.

Gość gość płci męskiej
jpnz dziś "większym szacunkiem niż takie ograniczone kulturowo i religijnie świętoszki; Spytaj znanych Ci facetów ,czy ruszają ich kobiety w stylu prof.Pawłowicz, działaczek z radia Maryja czy rzeczniczki PiS; zakompleksiona kurę domową z różańcem w ręce" Pisząc takie rzeczy sam jesteś ograniczony, z wąskimi horyzontami z jakąś manią na tym punkcie. Darzę kobietę szacunkiem jeśli zasługuje na szacunek, a nie z powodu tego, że mi dobrze zrobi ustami. Tak ludzie szanują się przez łóżko, że są samotne matki, rozwody czy nieszczęśliwe związki. A Ci panowie czy panie zdradzający partnerów są takimi mistrzami szacunku, że boją się powiedzieć o tym partnerowi, okłamują partnera czy też okłamują kochankę. Z takim podejściem to nic dziwnego, że Wam się w związkach nie układa i nie będzie układać się w kolejnych. PS Jeśli sama kobieta nie szanuje się, to facet też nie będzie się szanował

Gość gość płci męskiej
PS Jeśli sama kobieta nie szanuje się, to facet też nie będzie jej szanował tak miało być :), choć to nie wyklucza, że i facet nie będzie się szanował ;)

Gość gośćZazdrosnica
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. ...