Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogladacie kanał Julii Kobus na youtube?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli tak, to co o niej sądzicie? Niedawno trafiłam na jej kanał i jestem pod wrażeniem, ze taka młoda osoba, a już tak ogarnięta i poważna- ma dość dużego synka, fajnego partnera. Bardzo pozytywna osoba!

Gość gość
Patologiczna kłamczucha

Gość gość
Dlaczego patologiczna? Przecież widać, ze to porządna dziewczyna, bardzo dojrzała jak na swój wiek i zaradna. Ja także jestem w jej wieku i napiszę, że choć staram się bardzo, pracuję, studiuję, to mam o wiele mniej, bo ani na wynajem mieszkania mnie nie stać, ani na auto nowsze niż kilkanaście lat, więc podziwiam, ze mimo to, ze ma też dziecko jest w stanie sobie tak w życiu poradzić, bo np. ja przyznam, ze nie umiem, choć się staram. Dlatego patrzę z podziwem na młodych, którzy dają radę tak wszystko dobrze ogarnąć.

Gość gość
Bo ma faceta, do niczego sama nie doszła

Gość gość
No ale jest dojrzała jak na swój wiek, bo ma już rodzinę

Gość gość
Rozśmieszyła mnie gdy opowiadała jaka to jest dojrzała, bo wpadła w wieku 16 lat i jest dojrzalsza od rówieśniczek. A potem nagrała filmbgfzie mówi tylko ojojoj ojojoj ojoj do dzieciaka, bo miał usuniętego zęba. Dojrzałe jak cholera. :D

Gość gość
Ja lubię Julię, za to, że jest szczera. Widać, ze nie miała wiele w zyciu, bo tak bardzo się cieszy teraz z tego, co ma.

Gość gość
Dla mnie ona jest zwykłą dziewczyna, jakich setki. Może trochę nieogarniętą życiowo, ale na pewno nie jest żadną patologią. Ale na kafe, hejtero-idiotki lub "madki" z każdej, która nie jest w 100% idealną panią domu lub idealną matka - zrobią "patologię".

Gość gość
a ja mysle, ze własnie ogarnieta to ona jest- bo jednak dziecko wychowuje, dom prowadzi, pracuje- czyli rade daje

Gość gość
XDDDDDDDDDDDDDD

Gość gość
Jakis nowy temat?tamte wcielo

Gość gość
ktoś założył nowy temat czy już nie będzie?

Gość bazienka
patola, swego czasu jak ja ogladalam, to dzieciaka do zlobka na caly dzien odstawiala a sama siedziala w domu albo pracowala np. 4 godizny dziennie co drugi dzien albo 2 godziny... albo nie pracowala zyla z zasilkow a dziecko w opor w przedszklu mowi robiOM jOM tOM szminkOM, co jest mega denerwujace i jakos nie trafia do mnei argument, ze jest we Francj, bo jest tam z 3 cyz 5 lat jej fanklub to dzieci 10-15 lat, nazywaja sie jednorozce, zenada kiedys jedna gowniara 16letnia klocila sie z emna, ze "ona nie jest juz dzieckiem, bo ma chlopaka" dno

Gość gość
Jest gdzieś nowy wątek?

Gość gość
oglądam i ok

Gość gość
Lubię ją, jest naturalną osobą, nie jest wyniosła- jak większość youtuberek.

Gość gość

Julia jest moją inspiracją do osiągania celów- ona świetnie motywuje, sama tak wiele osiągnęła, więc warto brać z niej przykład!