Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham księdza i nie mogę przestać

Polecane posty

Gość gość

Po prostu nie mogę. On jest taki dobry, on jest taki łagodny...Czy to grzech?

Gość gość
kochaj go, oni są zadowoleni jak ich ktoś kocha... dopóki nie dojdzie do nich, że wszystko zaszło za daleko...i przenoszą się sami

Gość gość
jakaś ty biedna, dzisiaj nie ma twoich koleżanek...

Gość gość
moze jeszcze przyjdą...ha, ha, ha

Gość gość
Ciekawe, może jest tu jakiś ksiądz to ci odpowie czy to grzech...bo ja nie wiem...tylr tego było...ze juz nie wiem...

Gość gość
niech kazdy patrzy na swoje grzechy

Gość gość
To już nie ma wolnych facetów tylko za księdza się wzięła,świetnie..

Gość gość
zastanawiam się nad podłożem tej miłosci w kim ona ma swój początek, w Bogu? czy w człowieku (czyli szatanie) Myślę, że Bóg nie chce tej miłości, a jeśli ją dopuszcza, to w swojej mądrości wie co robi. Bóg wie lepiej, dlatego trzeba dużo modlić się.

Gość gość
Do Autorki - szczerze Ci współczuję bo żal mi tych kobiet , które "czarni" wykorzystują żeby zaspokoić swój popęd seksualny a te bidule się zakochują .... Oni są tacy bo czegoś chcą a potem papa

Gość gość
po tej miłości zostają zgliszcza, szczerze odradzam

Gość gość
Puknie ją i żegnaj Gięcia świat się zmienia

Gość gość
Jego przeniosą na inną parafię,a ją ludzie zniszczą. Tak się kończy miłość do księdza

Gość gość
11.20 nie martw się, nie czesto go spotykam a kocham z daleka...

Gość gość
A ja od roku nie mogę przestać o nim myśleć to on tymi brązowymi srogimi oczami na na mnie popatrzył i został w mych myślach . Czasem idę popatrzećna niego usłyszeć go czasem go spotkam,ale niebuciekam jak autorka tego wątku, ja nie uciekam bo sie zakochałam, rzadko chodzę do Kościoła. Ale chodzę. I tęsknię za nim. Żeby on coś więcej zrobił niż tylko patrzy co uwielbiam, ani on mię musi mówić ani ja to widać,.pokochałam go od pierwszego spojrzenia,tak a nie wierzyłam w to.

Gość gość
Pewnie gej.

Gość gość
I widzisz ja go kocham tego mojego księdza też się z sobą byłam bo to ksiądz no nie powinnam ale kocham go to dlaczego ty uciekasz,ja też rzadko go widuję ale to dlatego nie chcę chodzić często żeby sobie nie pomyślał ze mu się narzucam,czekam za zrobi coś żeby mi się ponarzucal on,w końcu jest facetem ,czekam bo tęsknię a ty nie uciekaj,ile masz lat?

Gość gość
Nie Nie sądzę żeby był gejem nie po takich spojrzeniach,

Gość gość
Wiem że pośród nich wielu jest ukrywających się gejów

Hej wszystkim mam 32lata tez jestem zakochana w księdzu niestety on nie odwzajemnia moich uczuc bardzo cierpie tylko mi nie piszcie żebym dała mu spokój itd. bo to i tak nic nie da

Gość gość
A jednak daj sobie spokój. Ksiądz, który nie jest lojalny w stosunku do Boga, nie będzie też lojalny w stosunku do Ciebie, nawet jeśli na chwilę Twoje uczucie odwzajemni.

Gość gość
zakochane, bo ich nie znają...popatrzcie jak traktują ludzi, popatrzcie co robią... kogo tu kochac...nie wiem...

Gość gość
13.17 zgadzam się Mam właśnie z takim do czynienia. Domyślam się, że jego babsko jest tak samo podłe jak i on!!!

Gość południe

Skąd w was tyle nienawiści i jadu. Miłość jest od Boga. I tylko od niego. Jednym Bóg daje by byli kochani i kochali bo to jest szczęście i tylko to. A niektórzy żyją bez miłości i są  zgorzkniali i nienawistni.Wystarczy poczytać fora. Kochajcie i bądźcie kochani bo miłość w sercu jest od Boga.

Gość gość

kocham i pewnie tak już będzie On raczej mnie nie ale dobrze ze go spotkałam i pokochałam

Gość Koneser

Niech Ci poswieci dupe.

Gość gość

Koneser ty psychiczna jesteś? 

Gość gość wiem

Przyszłam dziś, do niego Tęsknilam.Musiałam go zobaczyć, usłyszeć.Miał ładny zapach,taki lubię, nowe perfumy,śmieje się .Tak naprawdę ciężko mi,tęsknię, chce do niego. On już wie że to kocham,pokazałam mu to,TERAZ czasem udaję obojętna, typowe wiem,typowe dla kobiety.Nie chce żeby sobie pomyslal.Coraz trudniej mi to ukryć. Chyba zwariowalam. Kocham go

Gość goossc

Typowe dla kobiety. Teraz pewnie masz spuszczony wzrok ,albo patrzysz w bok i udajesz że wszędzie tylko nie na niego.Oj kobiety. Życzę Ci żeby zrozumiał że go kochasz.A nastepnym razem jak tesknota nie da ci żyć to pójdziesz i bedziesz patrzeć.  Może też być tak,że on nie jest sam stoją koło niego inni księża i ty nie chcesz żeby to zauważyli,no tak rozumiem,napewno tak.No chyba nie był by taki głupi żeby im powiedzieć. Niech on Cię znajdzie na mesengerze,nk gdziekolwiek, wrzuci list do skrzynki itd

Gość Czekam na niego

Wierzycie w przypadek?Czytałam kilka artykułów i powiem wam że  coś głębszego to jest. To jest bardziej przeznaczenie.

Gość Gość

Oj malolaty lubie poczytać te wasze fantazje. Fajnie popisać na kafeterii