Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a mi sie nie chce rzezbic sylwetki czy pindrowac co dzien

Polecane posty

Gość gość

mam juz 30 i zmeczona jestem zyciem

Gość gość
a wam sie chce, kobietki? ja nie mam faceta, nikt mnie nie rzuci jak przytyje:D czy jak bede chodzic w dresach:D

Gość gość
W jakim sensie? Brudna i w tłustych włosach nie chodzę ale odjebana jak stróż w boze ciało też nie. Tylko że facet lub jego brak nie ma tu nic do rzeczy.

Gość gość
gość dziś W jakim sensie? w takim, ze "nie trzymam lini", jem nawet w nocy, jak jestem glodna, jak przytyje 1, 2, 3 kg to mam to gdzies, zakladam luzne rzeczy, nie chodze w modnych ciuszkach, nie chodze juz na szopingi, nie maluje sie, nie chce mi sie i nie widze juz powodu tracic kasy na to ... na co dzien zwiazuje wlosy w kok, ubieram sie w rzeczy ktore mam od wielu lat, nie chodze na silownie tak jak inne laski bo teraz to moda jest na fitness i fit zarcie, nie vhodze do fryzjera nie robie modnych fryzur ... kiedys sie pindrowalam a faceci i tak mnie nie zauwazali, teraz tez nie zauwazaja, ale przynajmniej nie marnuje kasy , jak to bylo kiedys, zmadrzalam:)

Gość gość
Mam tak jak ty autorko

Gość gość
dziś W jakim sensie? Brudna i w tłustych włosach nie chodzę ale odj**ana jak stróż w boze ciało też nie. Tylko że facet lub jego brak nie ma tu nic do rzeczy. x oj ma, wiele kobiet staje na glowie, tylko zeby facet ich nie zostawil, nie znalazl ladniejszej, a czesto i tak zostawia dla mlodszej. Ja przynajmniej nie mam tych zmartwien typu "czy ma inna" , zyje dla siebie, nie musze sie nikomu podobac, mam gdzies co mysla o mnie faceci i czy sie komus spodobam, bo wiem ze i tak nie.

Gość gość
fit dieta, trenerzy personalni, silownie, treningi, drogie ciuchy, kosmetyki - ile to potrzeba wysilku i kasy, po co? pytam, po co?

Gość gość
Mnie tez faceci nie zauwazaja, jestem niewidzialna i ze wzgledu na wiek prawie 34 lat to sie juz nie zmieni. Ale mimo to chodze do fryzjera, maluje sie i kupuje nowe ubrania. Na silownie tez chodze, uzywam perfum, tylko nie mam scislej diety. Robie to z przyzwyczajenia, fakt - ida na to pieniadze. Mysle, ze jak mi sie odechce,to juz bedzoe moj koniec ...

Gość gość
20:46 Posiadanie przeze mnie faceta w żaden sposób nie zmieniloby intensywności dbania o siebie. Robię to co robię dla siebie a nie po to żeby ktoś na mnie zwrócił uwagę albo żeby go zatrzymac. Faceci pajacuja dla kobiet w ten sposób? Wątpię.

Gość gość
Szanowne Panie dbajcie o swoje ciało, pielęgnujcie je, a róbcie to zmyślą tylko o sobie samej ewentualnie przy okazji i o nas:)

Gość gość
dziś po co ? i tak zostawicie nas dla mlodszych:( przeciez dla was 30 latki to juz staruchy, w kolko to powtarzacie, wiec po co mamy sie meczyc dla was? nie ma mowy

Gość gość
Jest kupe kobiet mlodszych i ladniejszych ode mnie wiec moje dbanie o siebie nic nie zmienia. Ale poki co jeszcze sie staram... Sama lubie na siebie patrzec.

Gość gość
Ja to piertole. Jem jak jestem głodna,nie ćwiczę,nie jestem fit. Do fryzjera chodzę podcinac końcówki raz na jakiś czas. O włosy dbam,nie są zniszczone. Figurę mam ok ale ćwiczyć? Przy rozgrzewce ledwo zipie,a na drugi dzień ledwo z łóżka wstaję. Robię sobie maseczki,używam balsamu,jestem czysta i schludna. Lubię zakupy,ale nie mam na punkcie mody fioła. Ot normalna dziewczyna. Mam w dopie czy komuś się podoba czy nie. Mam faceta,czasem ktoś się obejrzy,zagada. Nie maluje się na codzień,nie mam zrobionych paznokci,garbie się jak siedzę i lubię od czasu do czasu wypić piwo ze znajomymi. Dla mnie ten cały kult piękna wypacza mózgi. Można być ładnym i seksownym bez tony makijażu,pazurów jak u kury,kusych ciuszkach. Lubię swoje życie,a o to chyba w tym wszystkim chodzi.

Gość gość
21.00 Brawo, właśnie to miałem na myśli. Kiedy podobasz się samej sobie wtedy też rośnie pewność siebie:) Uwierzcie że wiek nie ma większego znaczenia, kobiety w wieku trzydziestki są bardziej atrakcyjniejsze o nastolatek, a poza tym trzydziestka to pełnia życia:)

Gość gość
podobanie sie sobie nie wystarczy, jak chce sie "podobac" facetom i miec faceta na stale to trzeba zyc tak jak inni - teraz fit rzadzi i znalezienie ladniejszej od nas nie stanowi problemu, ale mlodsze juz na pewno nie bedziemy, a faceci tylko za uroda i mlodoscia przede wszystkim leca, a czasu sie nie zatrzyma, takze nie ma co sie spinac, brzydkiej kobiecie i ta cala szopka nawet nie pomoze

Gość gość
gość dziś 21.00 Brawo, właśnie to miałem na myśli. Kiedy podobasz się samej sobie wtedy też rośnie pewność siebieusmiech.gif Uwierzcie że wiek nie ma większego znaczenia, kobiety w wieku trzydziestki są bardziej atrakcyjniejsze o nastolatek, a poza tym trzydziestka to pełnia życiausmiech.gif xxxx ale 34 juz nie bardzo. poza tym faceci patrza na plodnosc, bo chca miec dzieci. no i 16stki ich podniecaja...

Gość gość
21:14 Boże co za brednie. Zmień się cała żeby misia zatrzymać :D albo znajdź normalnego faceta który myśli łbem a nie fiutem to nie będziesz miała takich problemów. Myślenie ograniczonej baby z wypranym mózgiem. Oczywiście jeśli kobieta robi z siebie walenia i liczy że kogoś zainteresuje to tez ja chyba pogielo.

Gość gość
faceci chca miec dzieci? :D nie zartuj, oni boja sie obowiazkow i alimentow, drza na sama mysl, tak pierdooola o rzekomej plodnosci zeby zwabic kobiety a chodzi im naprawde o mlodosc czyli urode

Gość gość
gość dziś podobanie sie sobie nie wystarczy, jak chce sie "podobac" facetom i miec faceta na stale to trzeba zyc tak jak inni - teraz fit rzadzi i znalezienie ladniejszej od nas nie stanowi problemu, ale mlodsze juz na pewno nie bedziemy, a faceci tylko za uroda i mlodoscia przede wszystkim leca, a czasu sie nie zatrzyma, takze nie ma co sie spinac, brzydkiej kobiecie i ta cala szopka nawet nie pomoze oooooo' Tak samo uwazam, ale chodze na silownie, zeby zachowac zdrowie psychiczne. Nikt mnie nie chce, tzn. nikt fajny, "chlopakow do wziecia" nie licze ;/ wiec skupiam na czyms energie, na cwiczeniach. Dzieki temu mniej siedze w domu i przychodze zmeczona, mam mniej energii na zamartwianie sie. Taka funkcje ma dla mnie silownia. Bo nie mam fiola na punkcie bycia fit, aczkolwiek milo zauwazyc, ze jest sie silniejszą. Nie bede miec juz nikogo bliskiego wiec bede zajmowac sie tym "hobby" poki mi starczy sil i psychiki.

Gość gość
21:20 Zmien środowisko patologiczne.

Gość gość
dziś nie zamierzam sie zmieniac i misia tez nie mam, naucz sie czytac

Gość gość
Durne baby polecialy na debili a potem pociskaja bzdury takie jak tutaj. Zebow tez nie myjecie bo nie chcecie miec mezczyzny u boku? Nie umiecie czegos zrobic dla siebie? Dla zdrowia? Tak durne jestescie? Nic dziwnego, ze jestescie same lub porzucane.

Gość gość
dziś lepiej byc samej niz z kims takim jak ty co wyzywa kobiete:O

Gość gość
Co wy robilyscie do tej 30? No tak imprezy, alkohol i puszczanie sie bo zabawa bo mlodosc. Dobrze, ze jestescie same nie zaslugujecie na nic lepszego

Gość gość
durni faceci, tylko wyzywacie kobiety, obyscie zdechli smiecie !

Gość gość
gość dziś Co wy robilyscie do tej 30? No tak imprezy, alkohol i puszczanie sie bo zabawa bo mlodosc. Dobrze, ze jestescie same nie zaslugujecie na nic lepszego Skonczony kretyn.

Gość gość
21:32 I tak powinno być w obu przypadkach a nie czekać jak zjeb na kobietę lub faceta a później pragnąc czegoś czego się za młodu nie miało. Jesteś typowym przedstawicielem umysłowego prawictwa i ograniczenia.

Gość gość
gość dziś Prawda w oczy boli? Trzeba byc durnym by dbanie o wlasne zdrowie uzalezniac tym czy sie to komus podoba czy nie. Nie bede przyklaskiwal wam ba te glupoty tylko by wam sie to podobalo.

Gość gość
gość dziś Co wy robilyscie do tej 30? No tak imprezy, alkohol i puszczanie sie bo zabawa bo mlodosc. Dobrze, ze jestescie same nie zaslugujecie na nic lepszego x facet to cos lepszego???????????????? :D:D:D:D:D:D:D:D:D BUAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAH:D:D:D:D::D

Gość gość
21.29 Każdy ma swój rozum i prawo mieć swoje zdanie i żadne obrażanie nie pomoże Paniom w nakierowaniu ich na inny tok myślenia w danym temacie.