Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

myślicie że teściowa też mnie obgaduje?

Polecane posty

Gość gość

Teściowa ciągle przed nami obgaduje swoją córkę, a dotyczy to przede wszystkim sposobu wychowania dzieci, choć nie tylko, bo mówi, że pracować też się jej nie chce. Siostra męża ma córkę 3 lata i teściowa uważa, że źle ją karmią, źle ubierają, za mało wychodzą na podwórko, a jak miała roczek to twierdziła że już powinna robić do nocnika. Miała 2,5 roku jak się nauczyła, teściowa oczywiście stwierdziła że to dzięki niej, że ona ją nauczyła, choć razem nie mieszkają, a małą się zajmuje może 2 razy w miesiącu. Twierdzi, że dzięki niej nauczyła się bawić na podwórku, bo oni z nią nie wychodzą, chociaż nie wiem, skąd ona wie, skoro razem nie mieszkają. Zastanawiam się czy mnie też tak obgaduje, bo skoro własną córkę to dlaczego miałaby na nas nic nie mówić i nie przypisywać sobie wszystkich zasług...Jak myślicie? Dodam, że nie mieszkamy razem.

Gość gość
na pewno cię obgaduje.To taki typ człowieka.Ja mam takiego ojca,do wszystkich pierdoli na mnie a jak zaczęłam go opierdzielac za byle co tak jak on to robi,to matka do mnie:żebym tak nie mówiła,bo jemu PRZYKRO! No a mnie to nie było!Parę razy usłyszał co o nim sądzę i zamknął ryło.

Gość gość
up