Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myślicie, co się stało z zaginioną Iwoną Wieczorek?

Polecane posty

Gość gość

Tak dzisiaj sobie siedziałam na youtube, oglądałam filmiki dokumentalne i trafiłam także na starszy film o zaginięciu Iwony Wieczorek. O ile mi wiadomo, tej dziewczyny do dziś nie odnaleziono, nie ma także żadnych śladów, dowodów ani nic, co potwierdzałoby, co się z nią stało. Ciekawa jestem, czy ona nie żyje, czy może wywieziono ją np. do domu publicznego za granicą? Stara to sprawa, co o tym zaginięciu myślicie?

Gość irakli
Jakby do domu publicznego to by coś wymyśliła bo wiedziała że jej będą szukać. Prędzej ten Krystian co go aresztowali mógł maczać w tym palce.

Gość gość
Jest dużo dowodów w tej sprawie wystarczy poszukać. Matka też wie kto za tym stoi, wielokrotnie o tym mówiła.

Gość gość
Tez wielokrotnie sie nad tym zastanawialam, ale jest tyle mozliwych wersji, ze sama nie wiem...

Gość gość
W tym starszym wywiadzie matka mówiła, że znajomi Iwony coś ukrywają.

Gość gość
Tam na molo ktoś za nią szedł...ciekawe czy doszli kto to był?

Gość gość
Tak znajomi. z nimi się pokłóciła. Dlatego wyszła. A poszło o bardzo grube sprawy. Narkotyki, prostytucja. Jest wiele dowód co się z nią stało ale nie takich żeby policja mogła coś zrobić. Sprzeczne zeznania znajomych itd.

Gość ptal
Jak kobieta idzie nocą sama po wyjściu z dyskoteki może stać się wszystko. Sprawa może być wyjaśniona po wielu latach jak ostatnio w Szczucinie.

Gość gość
Za stara dla Żyda Polańskiego.

Gość gość
Oni ponoć nie chcieli matce ujawnić, o co sie z Iwoną pokłócili, więc to jest dziwne wg mnie i myślę, ze najistotniejsze. Dziewczyna pewnie weszła w złe towarzystwo, mało ogarnięta była i ja załatwili.

Gość jungbungzlauer
Jeśli jest dowód to policja może coś zrobić. A jeśli ci znajomi nie uciekli z Polski to może z nich wycisnąć co się stało. Nawet jak nikt nie dostanie wyroku przynajmniej będzie wiadomo co się tam wydarzyło i gdzie szukać szkieletu.

Gość agamemnon aa
Jeśli wśród ludzi jest rzeczywista wiedza a nie teorie spiskowe z TVNu policja ma sposoby żeby je wyciągnąć. Wystarczy alkoholika zatrzymać na 48 i po 10 śpiewa aż miło. Albo wytypowac osobę najsłabszą psychicznie z zamieszanych i zatrzymać ją jak ma pogrzeb w rodzinie. To jest wredne ale działa. A pośpiechu nie ma bo chodzi tylko o ustalenie jak było a nie znalezienie żywej osoby. Chyba że mamy swojego Fritzla.