Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hedorivka

Dawno nie byłam w klubie, ostatnio miesiąc temu

Polecane posty

Jakiś przystojniaczek by mnie wyrwał, dowartościowałabym sie na chwilę. A w ciemnościach jestem nawet ładna xD. Ale w głebi serda wiem, że to bez sensu.

Gość broitek
jakiego długiego masz siusiaka?

MastemaSatanael dziś Ja tu siedzę od około 10 maja 2018 roku, tylko dlatego, że mi zamknęli kowbojki.pl i samosię. Inaczej by mnie tu nie było. Już kolejna osoba mi piszę, że jestem jakąś "Him". Wypieprzać mi z tym. Jestem Hedorivką, a nie jakąś waszą lokalną gwiazdunią.

Gość gość
Hedorivka to pustak szukający atencji na wszytskich portalach, a wy łapiecie sie jak pelikany na tą jej pozę zakompleksionej dziewczynki

Gość gość
Dziwię się że ludzie cię lubią bo gdyby jakaś baba w moim otoczeniu zachowywała się tak jak ty to bym jak najdalej spierdala. I nie tylko ja. Stara a durna tak że zęby bolą. Najgorsza trolica ever.

SalutoRomano dziś W Explo nie byłam. A w The View najtańsze i najmniejsze piwo po 23 zł xD I jest wódka za 6k. No ale jak ktoś ma milion na czysto przychodu, to co to dla niego I wiesz Toszir ja nikogo nie szukam zanadto. Po pierwsze za dnia mnie nikt nie zaczepi, bo jestem już stara i nieładna. A w klubach po prostu wydaje się łądniejsza bo jestem wystrojona itp. I w ogóle to ja się do nikogo nie uśmiecham, nie wysyłam tzw. znaków z racji swojej nieśmiałości damsko-męskiej. Więc tylko pewni siebie wyrywacze podchodzą, bo im to już i tak wszystko jedno czy dostaną kosza czy nie. Nie obniży im to samooceny. A ja bym chętnie "przygarnęła" miłego, oddanego chłopaka, który by dostrzegł we mnie nieistniejące piękno fizyczne i duchowe.

Toszir, rozumiem co masz na myśli. Nie ważne czy to klub dla bananów czy dla sebów - każdy chcę wyrwać towar. Ale powiem Ci, że to nie jest prawdą, że każda laska tam bolca szuka. Ja przez 27 lat byłam bardzo grzeczna w klubach. Chodziłam tylko potańczyć ze znajomymi, nic więcej i każdego spławiałam jak leci. A dopiero od roku mi coś odwaliło, że kilka razy pocałowałam się z kolesiem, którego ledwo znam, tylko dlatego, że mi się podobał fizycznie i że mi puściły hamulce po alko. No ale to jedyna namiastka miłości jaką dostaję i na jaką zasługuję. Że ktoś mnie ponosi na rękach i będzie patrzył na mnie jak na cud świata, bo myśli, że zaliczy... Ale tak jak mówię. Kiedyś byłam porządna. Dopiero ostatnio coś we mnie pękło, więc nie myśl proszę źle o wszystkich dziewczynach z klubu.

Gość gość
Ciuciuciuciu majty z drutu. Nie znudziło ci się jeszcze pierdolenie o tym samym w koło od kilku lat? Rzygam.

Gość gość
Jaka ty jesteś dziecinna. Każdy w klubie idzie się napić i popierdolic głupoty a ty myślisz że oni cię traktują jak boginie haha. W takich miejscach i z bania jak u Cygana nawet zul Mietek wydaje się być filozofem z którym chcesz konwertować. Jebnij się w sagan rivko lat 12. I pół.

Tosz, no tak, masz rację. Dzięki, że mi o tym przypominasz, bo ja mylę miłość z pożądaniem. Tj. wydaję mi się, że jak ktoś się mi wpatruję w twarz i głęboko w oczy, to ma jakieś romantyczne myśli, w stylu że jestem piękna i chciałby mnie zabrać na piknik przy zachodzie słońca. A może on myśli o tym czy dobrze robię laskę za przeproszeniem... Całe szczęście, że przynajmniej jakichś przypadkowych seksów nie uprawiam, tylko całowanie. Bo już bym w ogóle się załamała tym jak łatwo mi przechodzi przekraczanie granic. Toszir, a Ty wyrwałeś jakąś dziewczynę w klubie kiedyś?

Gość gość
i salutoromano ma rację dowartościować to się prędzej można podrywem w pracy, na ulicy czy na spotkaniu poetyckim ale nie w klubie... choć może i jest tam garstka normalnych facetów, ale o dziwo jakoś nie znam żadnej pary, która poznałaby się w klubie, to tez mówi samo za siebie :D

Gość gość
Hedorivko, jesteś taka wspaniała. Chętnie spuscilbym ci się w ten czarny pępek. Czy czujesz się dowartosciowana odpowiednio, skarbie?