Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chujowe Zauroczenie

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Jakiś czas temu poznałam chłopaka i od razu się w nim zakochałam. On miał tak samo z inną dziewczyną. Można kolokwialnie stwierdzić, że aktualnie tkwię we friendzonie. On twierdzi, że może mu przejść, ale ja nie wiem czy jest sens czekać. Czy ktoś z Was był kiedyś w takiej sytuacji że osoba którą kochaliście miała świra na punkcie kogoś innego ale później im przeszło i zakochali się w Was? Czy to w ogóle możliwe? Czekać na odwrócenie jego uczyć czy zerwać kontakt i spróbować iść dalej?

Gość gość
Chyba lubisz się ponizac.

Gość gość
A to niby dlaczego? Gdzie tu masz poniżenie?

Gość gość
latanie za kimś kto lata za innym to totalne poniżanie - jak ktoś wyżej napisał ale ok powodzenia 🖐️ dla mnie ktoś kto jest z innym to już (nigdy) nie istnieje

Gość gość
08.49 dokładnie. Zresztą facet potrzebuje dużo czasu żeby się odkochac, miej honor autorko i urwij kontakt. Poszukaj takiego co będzie szalec tylko za toba bo dla tamtego bylabys tylko ,,plasterkiem na ranę". Nie da się ,,odwrócić uczuć", myślisz ze jednego miesiąca będzie kochał tamta a następnego juz Ciebie? To tak nie działa niestety...

Gość gość
Eee tam....ten od "starej" i "nowej" miłości potrzebował bardzo mało czasu. :D ;)

Gość gość
Tytuł mnie rozjebał :D

Gość gość
Ktoś kto.ma świra na punkcie innej kobiety i jednocześnie zna ciebie nie będzie miał swira na twoim punkcie, jak nie.miał do tej pory.

Gość gość
Tak jak ktoś wyżej napisał, mężczyzna jak pokocha, to na stałe/wiele lat, kobiety są bardziej mobilne uczuciowo, co wynika z ich większej emocjonalnosci, dlatego mężczyźni rzadko się zakochują i często zdradzają, bo nie kochają będąc w związkach.

Gość gość
Mnie spotkalo cos podobnego.... dzis zastanawiam sie czasem tylko z kim mialem doczynienia.

Gość gość
Męszczyźni jesteście nieczuli tylko myślicie o jednym i poniżacie kobiety które mają uczucia.