Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matka 39 i córka 17 obie w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Która wg was popełnia większy błąd??

Gość gość
Obydwie w rownym stopniu

Gość gość
i jedna i druga,u jednej za wczesnie u drugiej za pozno.jedna sobie zrypala najlepsze lata a druga na starosc z nastoletnim buntem bedzie walczyc,gdy juz sily nie te.

Gość gość
17latka. Bez szkoły i pracy w pieluchy? Swoją drogą współczuję matce, bo będzie miała swoje małe i wnusia pod opieką jednocześnie.

Gość gość
E tam. Gorsze rzeczy zdarzają się w życiu. Taka sytuacja to nie koniec świata. Moja mama była w podobnej sytuacji. Jej mama miała 40 lat zaszła w ciążę, gdy moja mama mając 19 zaszła w ciążę ze mną. Wiem wiem, czasy były inne. Ale my mieliśmy super. Chodziłam do podstawówki do klasy z własnym wujkiem, młodszym odemnie o 2 miesiące. Potem jako nastolatki razem jeździliśmy na dyskoteki, imprezy. Powiem wam, że on miał lepiej z własnymi rodzicami niż ja. Więcej luzu mu dawali. Fajne czasy, wspominam super. Dodam, że mamy po lat 37, własne rodziny a babcia jeszcze żyje. Dziadek zmarł niecałe 2 lata temu, więc zdążyli wychować najmłodszego syna.

Gość gość
Up

Gość gość
dodaj jeszcze ze z tym samym fagasem obie

Gość gość
20.51 moze i prowo ale jakiś czas temu koleżanka opowiadała jak w jej okolicy fagas kobiety ok40 zrobil dziecko jej córce gimbusce(paragraf go nie trafił bo 15+) a potem mamuśce...Potem trafił za coś do ZK a obie z niemowlakami na ręku jeżdziły na widzenia .

Gość gość
Miałam trochę podobną sytuację. Moja mama urodziła mnie kiedy miała 19 lat. Kiedy sama zaszłam w ciążę z moim narzeczonym miałam 21 lat. Mój tata zmarł pięć lat wcześniej na nowotwór. Rok przed moją ciążą mama poznała nowego mężczyznę. Kiedy razem z narzeczonym pojechałyśmy do mamy oznajmić jej, że zostanie babcią, mama poinformowała mnie, że będę mieć brata lub siostrę. Urodziłam synka pięć dni przed moją mamą.

Gość gość
w mojej okolicy facet zaplodnil matke i corke :O ale to typ patologiczny wszyscy 3. szkoda dzieci tylko.

Gość gość
"Przez wiele lat zmagałem się z kompleksem rozmiaru penisa przez co moje życie seksualne praktycznie nie istniało. Byłem już bliski poddania się kosztownej i nie do końca bezpiecznej operacji. Na szczęscie w odpowiednim momencie trafiłem na Member XXL produkt naprawdę działa! Stosuję go dopiero przez 2 miesiące a mój penis jest już większy o 3cm" Produkt kupimy za pośrednictwem tej strony : http://nplink.net/kV3xzEzE

Gość gość
09.18 -ciekawe potem muszą być relacje rodzinne...Mama 42 a córka 19, wnuczka 6mcy obok druga córka 6mcy która jest siostrą tej 19 i ciocią rówieśnicy.A obok partner tej42 jednocześnie jej 'zięć" i partner tej19(jak u Arabów prawie...),też tato córki 42 "ojczym"tej 19 i zarazem tato jej dziecka...jednocześnie partner tegoż dziecka babci, czyli jakby dziadek. Faktycznie nie wiem czy szczęśliwe są dzieci rosnące w takich układach.